esl travel spanish uruguay hero

Uruguay

Bra, 18 omdömen
Vill du lära dig Spanska utomlands? Hitta din favoritplats i Uruguay!

Språkresor Uruguay

Att lära dig spanska i Uruguay är din biljett till en värdefull färdighet, samtidigt som du njuter av den vackra och avslappnade miljön i landet. Att studera spanska utomlands innebär att bli en av de 570 miljoner över hela världen som kan tala det officiella språket i 20 länder.

I Uruguay, som bokstavligen översätts till "flod av de färgglada fåglarna", finns det mycket skönhet att upptäcka och din språkresa kommer att låta dig njuta av det fullt ut! Landet har en hög livskvalitet och befolkningen är mycket avslappnad och vänlig mot utlänningar. Uruguay har en stor, i stort sett tom, landsbygd som gör den till det perfekta resmålet för den som vill delta i utomhussporter, som ridning och vindsurfing. Lär dig spanska i Uruguay och utforska den betagande skönheten i detta välkomnande land!

Spanska kurser i Uruguay

Inklämt mellan två turbulenta jättar, Brasilien och Argentina, utmärker sig Uruguay som en liten fredlig frihamn. Det är lätt att resa dit eftersom man inte behöver visum och landet har ett angenämt tempererat klimat under hela året. Uruguay tar emot fler och fler besökare som attraheras av dess okomplicerade livsstil, sin rika kultur och de vänliga invånarna. Möt ”gauchos”, upplev frenesin på en fotbollsmatch - en verklig religion i landet - och njut av ett av världens bästa kött!

esl uruguay which city to choose banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.