Språkresor till Nerja

Utmärkt, 297 omdömen

Studera spanska i Nerja omgiven av berg och fantastiska stränder och du kommer att leva ett idylliskt liv! På en kurs i spanska i Nerja kommer du att njuta av den magnifika utsikten och naturen, spendera dina lediga dagar med att koppla av på den fantastiska stranden eller upptäcka gamla grottor. Lär dig spanska i Nerja och du kommer att återvända med oförglömliga minnen från att ha studerat på en av Spaniens vackraste orter!

 
Språkresor till Nerja
Nerja
1 / 10
Spanska skolor i Nerja

På en i spanska i Nerja spenderar du dina dagar att lära känna den lokala livsstilen, gå vackra promenader längs klipporna och äta traditionell mat. Förutom det lär du dig spanska i Nerja på en av våra fantastiska partnerskolor, där du kommer att göra snabba framsteg mot dina mål under dynamiska lektioner. Du övar dina språkkunskaper varje dag när du studerar spanska i Nerja, beundrar utsikten från Balcón de Europa eller vandrar längs Río Chillar!

Varför studera spanska i Nerja?

esl Nerja language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Nerja är en populär spansk badort där du på en kurs i spanska i Nerja får en spännande tid med att utforska dess berömda grottor eller bara sola på Playa de Burriana!
 • För en rolig morgon, gå till Aquavelis vattenpark eller upptäck de otroliga vandringarna i Sierras de Tejeda, innan du sitter ner till några tapas och lokalt vin på kvällen - kontakta oss för mer information om att bo i Nerja.
esl Nerja language stay 3 column 2
Resande
 • Nerja är perfekt beläget för att utforska traditionella andalusiska städer när du pluggar spanska utomlands - få ett smakprov av den lokala historien i Granada eller byn Canillas de Albaida.
 • När du läser spanska i Nerja, är du också bara en kort bilresa från några av de spännande orterna på Costa del Sol som Torre del Mar och Málaga.
esl Nerja language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Du får också chansen att uppleva spännande aktiviteter som att bekanta mig Andalusiens vita byar och SUP-färder genom otroliga grottor, när du studerar spanska i Nerja.
 • Matälskare kan inte missa chansen att prova den lokala maten på en kulinarisk tur i Nerja, och om du vill uppleva det lokala landskapet gör det gärna på en utflykt till häst!

Populära frågor om att studera spanska i Nerja:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Nerja?

Det är överkomligt att bo och studera spanska i Nerja - äta ute i Gamla stan kostar mindre än 15 euro för typiska rätter som pizza eller pasta. Inträde till attraktioner som Cueva de Nerja kostar cirka 15 euro, och en bussbiljett till Málaga cirka 5 euro. Våra spanska kurser i Nerja börjar från 261 euro per vecka, så kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands.

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Nerja?

 • Nerja är den perfekta platsen att studera spanska utomlands och upptäcka livet på en charmig badort, fylld med spännande saker att göra!
 • Du kommer att känna dig hemma i staden på din kurs i spanska i Nerja, tala spanska varje dag när du handlar i snabbköpet eller prova utsökt mat på de lokala restaurangerna.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Nerja?

ESL erbjuder ett brett utbud av spanska kurser i Nerja, så om du letar efter en kort, intensiv kurs eller något längre, hjälper vi dig att hitta rätt språkkurs utomlands. Några av de kurser som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Standardlektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade privat- och grupplektioner i affärsspanska
 • Förberedande examenskurser (t.ex. DELE)
 • Kurser Spanska PLUS aktivitet (t.ex. flamenco, tennis, dykning)

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Nerja?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig