esl young learners course hero

Sommarläger

Det är aldrig för tidigt att se världen och en språkresa är sättet att göra det!

ESL:s sommarläger: Språkresor för barn och tonåringar

Varje sommar möter unga studeranden fatta ett beslut: kommer de att studera för att förbereda sig för skolan, eller kommer de att ta semester och njuta av sin frihet? På våra språkkurser utomlands kan de göra båda!

Under ett sommarläger med ESL kommer deltagarna att resa till en av våra vackra platser för att lära sig ett språk efter eget val i en säker och stimulerande miljö, full av andra ungdomar från hela världen.

De kommer att spendera sina förmiddagar med att lära sig språket genom fördjupande dagliga lektioner och eftermiddagarna och helgerna med att umgås med sina nya vänner, sporta och utforska omgivningarna på roliga, ledarledda utflykter.

Det här är din chans att förvandla din språkkurs till en språkferie!

Viktig information

Kurslängd:
1+ veckor
Minimumålder:
7
Gruppstorlek:
Gemiddeld 12-15
Startnivå:
Nybörjare - Avancerad

Våra sommarläger

Välj det resmål som passar dig bäst. Från fantastiska stränder i Australien till vackra berg i Kanada, Vi har dem alla.

Varför bör ditt barn barn välja ett av ESL:s sommarläger?

En stor del av att växa upp är att känna längtan att föra något på egen hand, få lite självständighet och sätta ditt eget avtryck i världen.

Våra sommarspråkresor är utformade för att ge unga studenter sin första smak av självständighet i en säker miljö, under överinseende av kvalificerad och erfaren personal.

Att åka på ett av ESL:s språkläger innebär att man gillar äventyr och upptäckter och genom våra många lekar och aktiviteter kommer deltagarna aldrig hinna få tråkigt under hela sin resa. På helgerna kommer studenterna att göra utflykter för att se det allra bästa som deras värdland har att erbjuda - perfekt för unga med en stark känsla av nyfikenhet och äventyrslust.

Lektionerna hålls i en lugn, vänlig miljö med toppmodern utrustning och erfarna, infödda lärare.

Unga människor är som svampar, de suger upp språkkunskaper från sin miljö och behåller dem, särskilt när det är en del av deras egen erfarenhet. Av denna anledning placerar våra lägerstudenter i total språklig fördjupning från det ögonblick de anländer. Genom att organisera livliga lektioner, möten med lokalbefolkningen och undervisa dem om lokal kultur, kommer studenterna att vara omgivna av sitt målspråk på ett sätt som traditionella klassrum inte kan skapa.

 Både barn och tonåringar på en sommarspråkskurs kommer hem med nya minnen, vänner och språkkunskaper som ger dem självförtroende och ökar deras prestanda i skolan. 

Varför du bör välja ESL för ditt barns språkprogram
 

Att välja att skicka ditt barn på en språkresa utomlands kan vara en jobbig process - det är därför det hjälper att ha en vänlig rådgivare som leder dig genom den. Det är här ESL kommer in! När du anmäler dig till ett sommarspråkläger, tillhandahåller vi följande tjänster:

  • Expertråd från vår erfarna personal, som kommer att vägleda dig för att hitta rätt språkprogram för ditt barn
  • Ett brett utbud av boendealternativ som värdfamiljer eller residens med full tillsyn
  • Vägledning, stöd och råd om dina researrangemang
  • Rekommendationer om våra specialerbjudanden och rabatter för att få ut det mesta av din budget
  • Fortsatt hjälp och support före, under och efter språkresan
ESL young learners course 1

Vill veta mer? Kontakta oss och låt oss berätta! Alternativt kan du också hitta mer information i vår gratisbroschyr.

Vanliga frågor om våra juniorprogram utomlands:

När börjar ESL:s sommarläger?

Våra språkläger är utformade för att deltagarna ska få ut mesta möjliga under sitt lov. Vår mest populära tid är mellan juli och augusti - sommar! Det här är när vi har det bredaste utbudet av läger tillgängliga, från prestigefyllda historiska byggnader till toppmoderna moderna faciliteter. För studenter som letar efter program utanför sommaren, har vi också läger tillgängliga på våren och hösten, så du kan fortsätta ditt äventyr året runt!

På vilka språk genomförs ESL:s sommarläger?

Ungdomarna har möjlighet att göra sina språkläger på flera olika språk i en rad länder och städer. Våra mest populära språk att studera är engelska, franska, spanska och tyska - vi erbjuder också kurser på italienska, nederländska och koreanska för att tillgodose våra många språkstudenters intressen.

När ska jag börja planera min språkresa utomlands?

Vi tänker att det aldrig är för tidigt att börja planera ett äventyr. Det är därför vi uppmuntrar ungdomarna att börja boka sin språkkurs så snart som möjligt eftersom sommarläger har begränsad kapacitet och snabbt blir fulltecknade. För de mest förutseende planerarna: Vi erbjuder rabatter för att spara på kostanden för ditt program när du bokar i förväg eller när du bokar för flera personer samtidigt.

Vilken typ av aktiviteter är tillgängliga för barn och tonåringar på en språkresa utomlands?

Våra aktiviteter kompletterar våra språkprogram för både barn och tonåringar! Var och en av våra platser är en skattkista full av unika och roliga aktiviteter. Studenterna kan segla flodbåtar i Cambridge, lära sig flamenco i Málaga, upptäck historia och kultur i Paris och många fler spännande aktiviteter på någon av våra destinationer. Bortsett från de lokala kulturella aktiviteterna kan ungdomarna umgås, spela spel och utöva sport oavsett vilken destination de väljer, eftersom var och en av våra läger organiserar sina egna sociala program för studenterna att njuta av.

Har du några frågor om att studera utomlands med ESL?

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero