Språkresor till Barcelona

Utmärkt, 519 omdömen

Tänk dig att studera spanska i Barcelona - äta ute på tapasbarer och promenera i de pittoreska gränderna i en av världens mest berömda, ikoniska städer. Miljontals besöker Barcelona varje år för att uppleva beundransvärd arkitektur och fantastisk mat, men hur många får leva och prata som en infödd och plugga spanska i Barcelona? Att gå en kurs i spanska i Barcelona låter dig se staden med andra ögon, och du kommer hem med minnen som kommer att vara livet ut!

 
Språkresor till Barcelona
Barcelona
1 / 10
Spanska skolor i Barcelona

Barcelonas charm har dragit till sig ESL-studenter i över 20 år, utan några tecken på att avta - våra kurser i spanska i Barcelona är fortfarande några av våra mest populära! Våra exceptionella partnerskolor finns på olika platser runt stadens centrum, så oavsett om du vill vara nära Barri Gotic, det gamla kvarteret, shoppingen runt Plaça d'Espanya, eller runt hörnet från La Sagrada Familia, finns det en kurs i spanska i Barcelona för dig!

Varför studera spanska i Barcelona?

esl Barcelona language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Den här historiska staden har den perfekta blandningen av traditioner och kultur och du kommer att fördjupa dig i den unika kulturen, beundra Antoni Gaudis arkitektur och äta skaldjurspaella sent på natten!
 • Barri Gotic är stadens gamla stadskärna, där du hittar en del av den äldsta arkitekturen och kan njuta av den historiska atmosfären, men ta dig tid att besöka Museo Nacional de Arte de Cataluña för att njuta av lite konst.
esl Barcelona language stay 3 column 2
Resande
 • Barcelona ligger mycket nära Spaniens soliga Costa Brava, en fantastisk kuststräcka med många stränder, vikar och forntida slott, så se till att ge dig ut och öva dina språkkunskaper på en dagsutflykt när du lär dig spanska i Barcelona
 • Njut av lite katalansk kultur med en avstickare till den charmiga staden Sitges, eller beundra de romerska ruinerna i Tarragona - det finns så mycket att se i denna spännande region!
esl Barcelona language stay 3 column 3
Arbete
 • Som huvudstad i regionen Katalonien har Barcelona ett fantastiskt läge för företag och industrier inom tillverkning, teknik och vinframställning.
 • När du pluggar spanska i Barcelona för arbete kan du även utforska möjligheter till företagspraktik genom våra partnerskolor - kontakta oss för mer information om att arbeta i Barcelona.

Populära frågor om att studera spanska i Barcelona:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Barcelona?

Våra kurser i spanska i Barcelona börjar från 190 euro för en vecka, så du har mycket pengar kvar för att njuta av din tid i denna vackra stad! Att äta ute i Barcelona är billigt, med en måltid som ofta kostar mindre än 15 euro, medan kaffe på ett trendigt kafé kan kosta bara 1:50 euro. Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands.

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Barcelona?

 • Barcelona är epicentret för den katalanska kulturen, och att lära sig spanska i Barcelona ger dig chansen att utforska en mångsidig, mångkulturell stad och fördjupa dig i både spanska och katalanska traditioner!
 • Staden lockar tusentals internationella studenter per år, som alla vill förbättra sina språkkunskaper på en kurs i spanska i Barcelona - och du kan praktisera och lära känna staden tillsammans med dem!

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Barcelona?

Våra partnerskolor tillgodoser många olika typer av studenters behov, så oavsett om du vill lära dig spanska som en hobby eller ta en officiell examen, hjälper våra spanska kvalitetskurser i Barcelona dig att nå dina mål. Några av de spanska kurserna i Barcelona på våra partnerskolor inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive halvintensiva och intensiva lektioner
 • Förberedande examenskurser för DELE 
 • Privatlektioner
 • Specialiserade spanska lektioner, inklusive medicinsk spanska och affärsspanska

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Barcelona?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig