Språkresor till Lissabon

Utmärkt, 292 omdömen

Breda avenyer, historiska byggnader från tidpunkten för kungar och upptäcktsresanden och traditionella tavernor - allt väntar på dig på en språkresa till Lissabon! Denna fantastiska kuststad har en massa attraktioner, från kyrkor till museer och traditionella tapasbarer, så du kan vara säker på att få en minnesvärd tid när du studerar portugisiska i Lissabon. Oavsett om du letar efter en språksemester fylld med avkoppling eller med äventyr, är att plugga portugisiska i Lissabon ett perfekt val!

 
Språkresor till Lissabon
Lissabon
1 / 10
Portugisiska skolor i Lissabon

Denna mångsidiga stad tar dig till moderna stadsdelar och historiska sevärdheter och visar dig allt från morisk arkitektur till utsikt över floden på din kurs i portugisiska i Lissabon! Våra partnerskolor ser till att du gör snabba framsteg, när du lär dig portugisiska i Lissabon genom att undervisa dig språket på dynamiska, fördjupande lektioner. När du studerar portugisiska i Lissabon kommer du att vara omgiven av stadens vackra sevärdheter som Parque Eduardo VII och kullerstensgatorna i Bairro Alto!

Varför studera portugisiska i Lissabon?

esl Lisbon language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Lissabon är en livlig och attraktiv stad, känd för sina vyer och monumentala sevärdheter som Praça do Comércio och Carmoklostret som du kan besöka på din kurs i portugisiska i Lissabon - kontakta oss för mer information om att bo i staden.
 • Denna innovativa stad har en mängd topprestauranger, och du kan inte lämna staden utan att prova en traditionell gräddbakelse på Pastéis de Belém, som hävdar att det är födelseplatsen för det här läckra bakverket!
esl Lisbon language stay 3 column 2
Resande
 • Det finns en mängd dagsutflykter tillgängliga för de som studerar portugisiska i Lissabon - staden Sintra och Penapalatset är ett populärt resmål och det är också möjligt att ta en båtkryssning längs floden Tejo.
 • För en dag på stranden under din språkkurs utomlands, res till den charmiga staden Cascais, där du kan njuta av solen på pittoreska stränder och uppleva charmen av portugisiskt småstadsliv!
esl Lisbon language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Om du vill lära dig mer om traditionell portugisisk kultur medan du studerar portugisiska i Lissabon, gör en matutflykt i staden, där du får provsmaka utsökt lokal mat.
 • Ute på Tejofloden kan du njuta av kryssningar med vinprovning, medan du vid kusten har möjlighet att ta en surfingslektion!

Populära frågor om att studera portugisiska i Lissabon:

Hur mycket kostar det att bo och studera portugisiska i Lissabon?

Att bo och studera portugisiska i Lissabon är klart överkomligt och har röstats fram som en av de mest levnadsvänliga städerna i världen. En biljett för det traditionella spårvagnssystemet kostar 3 euro, medan en resa på tunnelbanan kostar 1:50 euro. Om du vill prova traditionell mat då du lär dig portugisiska utomlands kan en genomsnittlig måltid uppgå till 25 euro, med vin. Våra portugisiska kurser i Lissabon börjar från 285 euro per vecka, och du får gärna kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Portugal.

Vilka är fördelarna med att studera portugisiska i Lissabon?

 • Lissabon är en otrolig stad med en mängd sevärdheter att besöka när du lär dig portugisiska utomlands, liksom jobbmöjligheter för yrkesverksamma.
 • När du lär känna den historiska staden på din kurs i portugisiska i Lissabon, får du chansen att prata språket varje dag med både lokalbefolkningen och internationella besökare!

Vilken typ av kurser i portugisiska kan jag göra i Lissabon?

ESL erbjuder en rad språkkurser utomlands i Lissabon för dig att välja mellan - så oavsett om du är en yrkesverksam eller juniorstudent hittar du rätt kurs just för dig. De portugisiska kurser i Lissabon våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Standardkurser från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade privat- och grupplektioner
 • Kurser Portugisiska PLUS aktivitet (t.ex. surfing)
 • Lektioner i affärsportugisiska

Har du några övriga frågor om att studera portugisiska i Lissabon?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig