Språkresor till Toulouse

Utmärkt, 118 omdömen

Att göra en språkresa till Toulouse garanterar dig en oförglömlig vistelse i en historisk stad! Den fjärde största staden i Frankrike är mångfacetterad, med en modern sida som symboliseras av Cité de l'Espace och dess traditionella stadskärna - och du får uppleva allt detta när du pluggar franska i Toulouse. Denna stad är verkligen attraktiv, med sina små butiker, barer, restauranger och kaféer med levande musik, så packa dina väskor och studera franska i Toulouse med oss!

 
Språkresor till Toulouse
Toulouse
1 / 10
Franska skolor i Toulouse

Toulouse är en dynamisk stad, och när du studerar franska i Toulouse kan du uppleva dess spännande kulinariska utbud, historiska katedraler och fantastiska museer ur ett lokalt perspektiv! På en kurs i franska i Toulouse hos en av våra partnerskolor gör du snabba framsteg på fördjupade lektioner och kan också praktisera din franska ute på gatorna. Från Le Pont Neuf till Grand Place du Capitole, omges du av stadens fantastiska sevärdheter på din kurs i franska utomlands i Toulouse!

 

Varför studera franska i Toulouse?

esl toulouse language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Som huvudstaden i Frankrikes Occitanie-region finns det mycket kultur att uppleva på en kurs i franska i Toulouse, från Muséum de Toulouse till mat som Cassoulet och Tarte Aux Nois - kontakta oss för mer information om att bo i Toulouse.
 • Börja dagen med en promenad längs floden Garonne innan du går till La Cité de l'Espace, ett av Europas bästa rymdmuseer! 
esl toulouse language stay 3 column 2
Resande
 • Om du vill lära dig mer om fransk historia, besök Albi, som har den största tegelkatedralen i världen, eller den lilla staden Cahors!
 • När du studerar franska i Toulouse, kan du också utforska den fantastiska landsbygden i Occitanie-regionen, som den regionala naturparken Narbonne nära kusten, eller gör en dagsutflykt på floden.
esl toulouse language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Toulouse har mycket att erbjuda studenter i alla åldrar, oavsett om du vill delta i en vandring på de historiska stadsgatorna eller göra en golfrunda på en lokal klubb!
 • Hyr en cykel och utforska den pittoreska landsbygden som omger Toulouse, eller tillbringa en spännande eftermiddag med vattenskidor på floden - det erbjuds så många aktiviteter som gör din språkresa oförglömlig medan du pluggar franska i Toulouse. 

Populära frågor om att studera franska i Toulouse:

Hur mycket kostar det att bo och studera franska i Toulouse?

Toulouse är en mycket prisvärd plats för att studera franska utomlands! Att komma runt i staden är lätt, med en enkelbiljett för kollektivtrafik som bara kostar 1:70 euro, eller en endagsbiljett för 6:10 euro. En måltid ute på en restaurang kan kosta mellan 10 euro och 15 euro. Våra franska kurser i Toulouse startar från 395 euro per vecka. Kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Frankrike.

 

Vilka är fördelarna med att studera franska i Toulouse?

 • Kom till en av Frankrikes mest spännande kulinariska städer, där du verkligen kan fördjupa dig i språket på en kurs i franska i Toulouse och prova alla olika smaker runt om i staden!
 • Den här staden är en spännande plats för yrkesverksamma för att lära sig franska utomlands tack vare sin mångkulturella befolkning, medan yngre studenter kommer att njuta av att utforska de spännande museerna och aktiviteterna som erbjuds.

Vilken typ av kurser i franska kan jag göra i Toulouse?

Våra partnerskolor erbjuder en rad språkkurser utomlands för junior och vuxna och ESL hjälper dig att hitta rätt kurs för just dina mål. Oavsett om du letar efter en kort eller längre språkresa, en standard- eller intensivkurs, hittar vi den rätta för dig! Några av de franska kurserna i Toulouse våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Lektioner på A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade grupp- och privatlektioner
 • Förberedande examenskurser (t ex DELF)

Har du några övriga frågor om att studera franska i Toulouse?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig