Studera italienska i Catania

Fylld av historia, platsen för fascinerande kultur, vibrerande av otroligt nattliv och tillräckligt med lokal charm för att du ska kunna njuta av en autentisk bit av Sicilien - var annars skulle du vilja lära dig italienska? Med några av de bästa stränderna i Medelhavet praktiskt taget utanför dörren, och massor av historiska platser för att återuppleva dina mytologiska grekiska och romerska fantasier, kommer du alltid att hitta något att göra i Catania!

Genom att studera i Catania kan du träna italienska i dagliga interaktioner, njuta av stadens livliga marknader och utforska historiska landmärken som Etna och den antika romerska amfiteatern. Det varma medelhavsklimatet och vänliga lokalbefolkningen gör det till en idealisk miljö för att förbättra språkkunskaperna samtidigt som du upplever det äkta italienska livet.

 
Studera italienska i Catania
Catania
1 / 10
Italienska skolor i Catania

Våra italienska skolor i Catania är handplockade för att säkerställa högsta kvalitet och det perfekta läget för att utforska staden – men ditt lärande stannar inte i klassrummet! Tillbringa dina dagar efter lektionerna med att pruta på färskvaror med lokalbefolkningen, eller dansa hela natten och beställ en otrolig pizza på vägen hem på perfekt italienska. Att studera italienska i Catania är det optimala sättet för dig att inte bara lära dig språket, utan leva och andas det som en infödd!

Varför studera italienska i Catania?

ESL Catania language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Skäm bort dig med fantastiska färska sicilianska skaldjur och öva på din italienska i 'A Piscarìa - den dagliga fiskmarknaden, där du hittar en explosion av ljud, färg och några av de bästa restaurangerna i staden
 • Dra nytta av de varma medelhavsdagarna genom att promenera genom Catanias många botaniska trädgårdar
ELS Catania language stay 3 column 2
Aktiviteter
 • Catania erbjuder en mängd museer som du kan utforska, allt från konst och historia till dockor och astrofysik
 • Det kristallklara vattnet på Cyclops Coast gör det till den perfekta platsen för vattenaktiviteter som dykning och kajakpaddling
ELS Catania language stay 3 column 3
Resande
 • Som en stad mellan en vulkan och havet har du ditt val av naturliga underverk, från det mytomspunna Etna till de perfekta stränderna
 • Besök de största romerska amfiteatrarna på Sicilien i de närliggande regionerna Taormina och Syrakusa

Vanliga frågor om att studera italienska i Catania

Hur mycket kostar det att leva och studera i Catania?

Traditionellt är södra Italien mycket billigare än resten av landet och Europa i allmänhet! Lyckligtvis är Catania inte annorlunda. Du kan räkna med att betala cirka 12 euro för en måltid på en lokal restaurang och bara 1:50 euro för en enkel resa med kollektivtrafiken. Vi erbjuder också ett brett utbud av kurser som passar alla plånböcker. Tveka inte att kontakta oss för att hitta den som passar dig bäst!

Vilken typ av italienska kurser kan jag studera i Catania?

Våra partnerskolor i Catania erbjuder ett brett utbud av kurser för att förbättra din italienska, oavsett dina mål. Med tanke på stadens vackra omgivningar och fascinerande kultur kan du dessutom kombinera din kurs med ett urval av roliga aktiviteter. Här är ett exempel på vilka italienska kurser du kan läsa i Catania:

 • Allmän kurs i italienska i grupp
 • Kurser för deltagare 30+
 • Italiensk PLUS matlagning
 • Italiensk PLUS vinprovning
 • Italienska PLUS vandring
 • Italienska PLUS utforska staden

Vilka är fördelarna med att studera italienska i Catania?

 • Praktisk övning: Att studera italienska i Catania låter dig använda språket dagligen. Du kan prata med lokalbefolkningen på marknader, besöka historiska platser och njuta av stadens livliga atmosfär. Detta gör lärandet mer effektivt och roligt.
 • Autentisk italiensk upplevelse: Catania erbjuder ett riktigt smakprov på det italienska livet med sitt varma väder, välsmakande mat och rika traditioner. Att leva och studera här hjälper dig att förstå och älska kulturen, samtidigt som du förbättrar dina italienska kunskaper.

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig