ESL China language stay

Kina

Utmärkt, 10 omdömen
Vill du lära dig Kinesiska utomlands? Hitta din favoritplats i Kina!

Språkresor Kina

Det stora landet Kina, med sina megastäder, öknar, subtropiska skogar och pagoder – ditt nästa resmål! Om du vill studera i total fördjupning och känna historian bakom ett verkligt otroligt språk, ska du prova på en kurs i kinesiska i Kina. En gång föga känt, är Kina nu på frammarsch i världen: detta är din chans att få vara med mitt i allt, från de pulserande storstäderna till de lugna bergstrakterna. Upptäck dynasti efter dynasti och lär dig kinesiska i Kina för en verkligt unik reseupplevelse!
 

Kinesiska (Mandarin) kurser i Kina

Vanliga frågor om Kinesiskakurser i Kina.

Varför läsa kinesiska i Kina?

Det är en otrolig tid att få lära sig kinesiska – Kinas nuvarande inflytande i världen blir allt starkare, så att vara förutseende och lära dig mer om detta stora land ger dig en enorm fördel i dina studier! Kinesiska är en tillgång i vartenda CV och med kineser boende på alla kontinenter, kommer dina språkkunskaper att ha stor efterfrågan överallt. En kurs i kinesiska i Kina ger dig chansen att fördjupa dig i språket och i de många kulturer som utgör det moderna Kina – från läcker mat till häpnadsväckande scenerier, du kommer aldrig att sakna nya saker att prova på!

Var kan jag studera kinesiska i Kina?

Kinas nästan oändliga gränser inrymmer en massa städer där du kan plugga kinesiska i total fördjupning. ESL väljer omsorgsfullt ut och arbetar med partnerskolor som vi känner erbjuder högkvalitativa kurser, vilka låter studenterna lära sig på ett dynamiskt och naturligt sätt. Våra kurser i kinesiska i Kina hittar du megapoler som Shanghai och Beijing. Titta på våra kurser och se vart en språkresa till Kina med ESL kan ta dig!

Ges ESL:s kurser i kinesiska på mandarin?

Våra kurser i kinesiska i Kina erbjuds för närvarande till de som vill lära sig mandarin. Som världens mest talade språk efter antal som har det som modersmål, är mandarin generellt det språk som de flesta studenter vill lära sig utomlands med oss på ESL. Alla våra partnerskolor är handplockade och vi arbetar nära dem för att säkra att våra lektioner i mandarin ska vara intressanta, fördjupande och dynamiska.

esl china which city to choose banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.