scotland summer camp

Engelska sommarläger i Skottland

Utmärkt, 1073 omdömen
Kolla våra sommarlägerkurser och börja drömma med oss

Engelska sommarläger i Skottland

Stora städer, höga berg och den andlöst vackra naturen i the Highlands – det är lätt att inse varför studenter varje år väljer ett sommarläger i Skottland! Om du vill besöka ett av världens mest ikoniska länder och samtidigt vara omgiven av engelska och förbättra dina språkliga färdigheter, är Skottland en fantastisk plats att vara på! Vi har anordnat språkläger i Skottland för tusentals studenter, som rest med ESL för en oförglömlig språkresa de aldrig kommer att glömma!

Våra sommarläger i Skottland

Varför göra en språkkurs i engelska i Skottland?

Engelska är ett omåttligt populärt språk för våra studenter som åker på årliga sommarläger och en kurs i engelska för ungdomar i Skottland är ett fantastiskt val för dem som är intresserade av att utveckla sina språkliga färdigheter i en ny miljö, utforska nya städer och en otämjd natur. Studenter från runt om i världen besöker Skottland, så du får chansen att skaffa dig internationella vänner och att praktisera din engelska varje dag.

 

Är engelskan i Skottland annorlunda?

Engelska är annorlunda överallt, men eftersom Skottland är en del av Storbritannien, använder de brittisk grammatik och vokabulär. Skottar har en annan accent i engelska, men då de är så vänliga och gästfria är det inget problem för våra studenter att göra en språkkurs i engelska i Skottland. Att vänja sig vid olika accenter är en del av språkinlärningsprocessen och ju tidigare du exponeras för nya accenter, desto bättre!

 

Vad kommer jag att göra på min kurs i engelska för ungdomar i Skottland?

Våra kurser i engelska erbjuder chansen att utveckla dina språkliga färdigheter medan du är i en verkligt internationell miljö. Du kan välja att bo på campus med andra unga studenter, eller att bo i en värdfamilj för att få en autentisk skotsk erfarenhet. Utanför lektionerna, där du praktiserar engelska i en dynamisk omgivning, får du tillfälle att delta i spännande aktiviteter och utflykter. Att utforska nya platser är ett fantastiskt sätt att samla ett större ordförråd och att få ut mesta möjliga av ditt engelska sommarläger i Skottland!

Våra sommarläger

Välj det resmål som passar dig bäst. Från fantastiska stränder i Australien till vackra berg i Kanada, Vi har dem alla.