esl-spain-which-city-to-choose-banner

Sommarläger i Spanien

Utmärkt, 4604 omdömen
Kolla våra sommarlägerkurser och börja drömma med oss

Spanskt sommarläger för tonåringar och barn i Spanien

Spanska växer snabbt i världen och uppskattningsvis talar nu 500 miljoner språket i över 20 länder jorden runt! Ta dig till täten med en kurs i spanska i Spanien för ungdomar, där du snabbt lär dig och utvecklar färdigheter medan du träffar nya människor från hela världen och upplever den berömda spanska livsstilen personligen på nära håll! Sedan 1996 har vi organiserat de idealiska kurserna utomlands för våra studenter och vi ser fram emot att få göra detsamma för dig på en språkkurs i Spanien!

Våra sommarläger i Spanien

Varför åka på sommarläger i Spanien?

Att lära sig spanska på ett sommarläger för ungdomar i Spanien, är ett fantastiskt sätt att lära sig snabbt och uppleva ett av Europas populäraste resmål. Du kommer fort att förstå varför när du fördjupar dig i livet i Spanien och praktiserar språket varenda dag!  Spanska är ett lätt, roligt språk att lära sig när man jämför med andra språk runt om i Europa och vartefter du pratar med ortsbor och andra internationella studenter på spanska dagligen, utvecklar du dina kommunikativa färdigheter på nolltid.

Var kan jag läsa spanska i Spanien?

Spanien erbjuder massor av variation, med en blandning av kulturer och traditioner över hela landet att uppleva och njuta av. Detta återspeglas i våra spanska kursdestinationer för juniorer, som sträcker sig från norra Spanien i San Sebastián, Baskien, till sydkusten och den vackra staden Málaga. Studera spanska i människopyramidernas land i Barcelona, Katalonien, eller på en av de mest populära destinationerna för internationella studenter i Spanien - Salamanca. Oavsett vart du väljer att åka kommer du att få en otrolig kulturell upplevelse när du lever som en spanjor varje dag!

Varför välja ESL för mitt spanska sommarläger för ungdomar i Spanien?

Alla våra partnerskolor har undervisat i spanska för unga studenter under många år och vi väljer ut de bästa att arbeta mer hela året för att leverera en upplevelse av hög kvalitet.
Våra kurser i spanska för ungdomar är utformade specifikt med tanke på unga människor och använder interaktiva, dynamiska metoder för snabba framsteg.
Vi erbjuder ett varierat aktivitetsprogram och chansen att komplettera din kurs med specialiserade program, från tennislektioner till yoga, vattensporter eller golf.
Vi erbjuder gratis, personaliserat stöd före, under och efter din kurs, så att du ska känna dig trygg. På ESL vill vi erbjuda dig den bästa studieupplevelsen och se till att du får ditt livs resa!

Våra sommarläger

Välj det resmål som passar dig bäst. Från fantastiska stränder i Australien till vackra berg i Kanada, Vi har dem alla.