ESL Dominican Republic language stay

Dominikanska Republiken

Bra, 82 omdömen
Vill du lära dig Spanska utomlands? Hitta din favoritplats i Dominikanska Republiken!

Språkresor Dominikanska Republiken

Att lära dig spanska utomlands innebär att du blir en av de 570 miljoner som talar språket över hela världen och får oöverträffad tillgång till de 20 länder som har spanska som modersmål. Att studera spanska i Dominikanska republiken kommer att låta dig lära dig det här användbara språket på en tropisk ö, levande med musik, mat och kultur. Dominikanska republiken (inte olikt det spanska språket i sig) är ett land fyllt med energi och passion, som kommer att ge dig en unik studieupplevelse under din språkresa utomlands.

Att plugga spanska i Dominikanska republiken ger dig möjlighet att dansa merengue och uppleva karnevalsstämning innan du återvänder till klassrummet och lär dig mer om språket. Under hela vistelsen kan du njuta av den naturliga skönheten i hela landet, från vattenfallen och djunglerna utanför städerna till de färgrika reven under vågorna! Lär dig spanska i Dominikanska republiken och ta till dig all energi och skönhet som både språket och landet har att erbjuda!

Spanska kurser i Dominikanska Republiken

Det är lätt att förstå varför Dominkanska Republiken är det största turistmålet i Karibien. Det är ett land under en enorm himmel i ett av världens vackraste hav. Låt dig frestas av en vilstol i solen vid bassängkanten, av en morgonvandring på en öde strand, eller av olika sportaktiviteter! Men det vore synd att inte utforska Dominikanska Republiken på djupet: landsbygd långt ifrån allt turistlarm, lantliga små fiskehamnar och berg i hjärtat av en välbevarad natur.

esl dominican republic which city to choose banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.