ESL Ireland language stay

Irland & Nordirland

Utmärkt, 3624 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i Irland & Nordirland!

Språkresor Irland & Nordirland

Irland håller på att bli en stark favorit i språkresevärlden och det är lätt att förstå varför. Att studera engelska på Irland är en chans att totalt fördjupa dig i språket och möta en vänlig, avslappnad atmosfär medan du personligen kan uppleva en rik kultur. ESL har många års erfarenhet av att hjälpa studenter att hitta sina idealiska kurser i engelska på Irland, som ger dem chansen att lära känna ett av Europas vänligaste, nöjesälskande folk.
 

Engelska kurser i Irland & Nordirland

Vanliga frågor om Engelskakurser i Irland & Nordirland

Varför läsa engelska på Irland?

  • En språkresa till Irland eller Nordirland är ett fantastiskt tillfälle att tala, läsa och höra engelska runt omkring dig varje dag.
  • Både Irland och Nordirland har en rik kultur som du kommer att älska att utforska och den vänliga lokalbefolkningen är idealisk för att praktisera dina nyfunna språkkunskaper!
  • Öns storlek gör den perfekt att utforska och du kommer att uppskatta den avslappnade, välkomnande atmosfären när du lär känna dessa vackra, historiska länder.

Var kan jag studera engelska på Irland?

Irland är ett resmål på uppgång för språkresor, och det finns nu många engelska skolor och kurser på ön. Studera engelska i den pulserande och livliga huvudstaden Dublin, eller res länge ut på landet för att uppleva dagligt irländskt liv i Cork, Bray eller Galway. Nordirland är också ett populärt val och dess huvudstad Belfast är en liten men välkomnande stad, där du lär känna en annorlunda sida av Storbritannien och lär dig snabbt då du hör engelska talas omkring dig hela tiden.
 

Varför välja ESL för min kurs i engelska på Irland?

Studenter har valt oss för att hjälpa dem att ordna deras idealiska språkresa utomlands i över 20 år nu och tack vare vår erfarenhet på detta område har vi ett brett utbud av alternativ för din perfekta språkkurs. Vi väljer omsorgsfullt ut våra partnerskolor så att du kan vara säker på att få kvalitetsundervisning och de bästa erfarenheter av din språkresa till Irland. Vi erbjuder gratis personlig rådgivning under hela processen och garanterar dig en minnesvärd och njutbar upplevelse under din språkkurs i engelska i Irland eller i Nordirland.

esl-ireland-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse