Språkresor till Newcastle

Utmärkt, 182 omdömen

Romerska ruiner, spännande nattliv och världsberömda museer, att lära sig engelska i Newcastle är det perfekta valet om du vill upptäcka en annan sida av England! När du studerar engelska i Newcastle kommer du att lära känna den vänliga befolkningen, känd som "Geordies", och dess jordnära stadsliv. Surfare kan rida på vågorna vid stränderna i Tynemouth, medan kulturälskarna kan tillbringa timmar i museerna - välj en kurs i engelska i Newcastle och du kommer tillbaka med språkkunskaper och oförglömliga minnen!

 
Språkresor till Newcastle
Newcastle
1 / 10
Engelska skolor i Newcastle

Newcastle är en spännande stad för att lära dig engelska utomlands, och du kommer att studera på en av våra fantastiska partnerskolor i staden, som alla erbjuder intensiva, engagerande kurser så att du pratar engelska flytande på nolltid! Välj en kurs i engelska i Newcastle så kommer du att vara i hjärtat av staden, prata med lokalbefolkningen och utforska sevärdheter som Grainger Market, St James' Park och Life Science Center!

Varför studera engelska i Newcastle?

esl Newcastle language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Denna livliga stad i norr erbjuder så mycket att göra när du inte pluggar engelska i Newcastle - från att äta ute på Grainger Market till att utforska lokalhistoria på Newcastle Castle, kommer du att leva livet som en infödd!
 • Newcastle är en populär studentstad, vilket innebär att det finns många internationella studenter att träna din engelska med, och staden har berömda attraktioner som Baltic Center for Contemporary Art som lockar besökare från hela världen!
esl Newcastle language stay 3 column 2
Resande
 • När du lär dig engelska i Newcastle kommer du att upptäcka lokala sevärdheter, inklusive den berömda Hadrianus mur, där du kan utforska århundraden av brittisk historia - kontakta oss för mer information om att bo i Newcastle.
 • Nordöstra England är ett livligt område i landet med massor av attraktioner, så oavsett om du vill besöka det stora Alnwick Castle eller vandra på kullerstensgatorna i Durham, kommer det att finnas mycket att utforska på din språkresa utomlands!
esl Newcastle language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Sportfantaster kommer att hitta mycket att njuta av när de studerar engelska i Newcastle, från en rundtur i St. James' Park till idrottsbanorna i Exhibition Park
 • För en unik eftermiddag, gå till Riverside Falconry för att beundra rovfåglar, eller njut av en otrolig utsikt över stadens centrum genom att ta en flodkryssning längs Tyne!

Populära frågor om att studera engelska i Newcastle:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Newcastle?

Newcastle är känt för att vara en av de mest prisvärda städerna i Storbritannien, vilket gör det till den perfekta platsen för en språkkurs utomlands! Du betalar bara 13 euro (12 pund) för en måltid på en av de många restaurangerna, och en endagsbiljett till tunnelbanan kostar 2:90 euro (2:65 pund) Våra engelska kurser i Newcastle börjar från bara 351 euro (300 pund) för en vecka och kontakta oss gärna för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Newcastle?

 • Du kan känna energin hos de 42 000 studenterna som bor i staden, vilket gör detta till ett fantastiskt alternativ för att studera engelska utomlands eftersom du träffar andra internationella studenter och tränar din engelska varje dag!
 • Den här staden är en knutpunkt för industrin i norra England och erbjuder rika möjligheter för yrkesverksamma, samt massor av underhållning när du tar fritt från studierna i engelska i Newcastle!

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Newcastle?

Om du väljer att studera engelska i Newcastle på någon av våra partnerskolor, kommer du att utveckla dina språkliga färdigheter snabbt i total fördjupning på lektionerna och ute i staden! Några av kurserna i engelska i Newcastle som ESL erbjuder inkluderar:

 • Lektioner på nivåer från A1 till C1
 • Kombinerade kurser av allmän engelska och affärsengelska
 • Förberedande examenskurser

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Newcastle?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig