esl travel english barbados hero

Barbados

Bra, 36 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i Barbados!

Språkresor Barbados

Att lära dig engelska på Barbados är din möjlighet att studera det mest talade språket i världen i ett karibiskt paradis med sitt turkosa kristallklara vatten, vita sandstränder och svagt svängande palmer; Landskapet på Barbados är som från ett vykort! När du inte är på stranden får du möjlighet att studera engelska i ett land vars officiella och dominerande språk är engelska.

Din språkresa till Barbados kommer att uppmuntra dig att prata med lokalbefolkningen, kända för sin varma gästfrihet och vänlighet mot besökare. När du reser runt denna vackra ö, se till att prova några av de unika, spännande karibiska maträtterna som erbjuds och att njuta av den rustika koloniala arkitekturen i de många små städerna. Studera engelska på Barbados och hitta den perfekta blandningen mellan tropisk semester och effektiv språkinlärning!

Engelska kurser i Barbados

Invånarna, barbadierna, kommer att överraska dig med sin charm, sitt välkomnande och sin generositet utan motstycke. Mellan den azurblå himlen och det klara vattnet, är Barbados också rikt på en historia som har lämnat skönheten i arv. Efter dina språklektioner kan du utforska den prunkande vegetationen. På kvällarna erbjuder ön en mängd möjligheter till nöjen ända till gryningen. Barbados är en unik och underbar plats att lära sig engelska på och samtidigt ta dig tid att leva vid Kräftans vändkrets.

esl-barbados-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse!