esl travel english belgium hero

Belgien

Bra, 63 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i Belgien!

Språkresor till Belgien

I Tintins land finns det inte bara musslor med pommes frites – utan även en välkomnande befolkning, liksom möjligheten att plugga engelska under utmärkata förutsättningar. Under din språkresa till Belgien kommer du att lära känna en spännande värld och få massor av tillfällen att roa dig med ungdomar från hela världen.

Engelska kurser i Belgien

Landsbygden är vacker och där kan du utöva alla möjliga idrotter. Städerna är trevliga och inbjuder till att upptäcka monument och andra sevärdheter, eller att shoppa med dina nya vänner. I Belgien är allt trendigt och allt verkar annorlunda – men det är en så originell värld att du inte kan undgå att älska den! Invånarnas tokiga humor i detta självironins paradis blir ett av dina bästa minnen från din vistelse.

Vanliga frågor om Engelskakurser i Belgien

Sommarläger i Belgien (engelska)

Belgien erbjuder pittoreska landskap och charmiga städer i närheten, vilket gör den till den perfekta platsen för ett sommarläger som ser ut som om taget från ett vykort. Med sin närhet till England och stora engelska påverkan kan du vara säker på att du får en hög kvalitet på undervisningen i engelska i Belgien. Överväg att delta i ett av våra engelska sommarläger i Belgien för ett oförglömligt äventyr.

esl-belgium-which-city-to-choose-banner-EN
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.