Språkresa till Hampshire

Bra, 2 omdömen

Fantastiska stränder, lugna landskap och spännande städer - allt detta blir ditt på en språkresa till Hampshire! Från kuststäderna Portsmouth och Southampton till charmiga byar som Chilbolton, erbjuder att studera engelska i Hampshire den perfekta blandningen av det typiska engelska livet på landet och chansen att fördjupa dig i storstadslivet. När du utforskar detta vackra grevskap på en kurs i engelska i Hampshire, kommer du säkert att få oförglömliga minnen för livet!

 
Språkresa till Hampshire
Hampshire
1 / 10
Engelska skolor i Hampshire

Våra partnerspråkskolor i Hampshire erbjuder chansen att lära sig engelska utomlands omgivet av den vackra engelska landsbygden, med sina gröna fält och charmiga byar! På en kurs i engelska i Hampshire omges du av språket och lär dig med andra internationella studenter i en välkomnande miljö. När du pluggar engelska i Hampshire kommer du att utveckla dina språkkunskaper på nolltid!

Varför studera engelska i Hampshire?

esl hampshire language stay 3 column 1
Lantliv
  • Upplev livet i ett av Englands mest typiska grevskap på en kurs i engelska i Hampshire, fullt av charmiga byar och det bästa av kustlivet i Southampton eller Portsmouth - kontakta oss för mer information om att bo i Hampshire
  • När du lär dig engelska i Hampshire kommer du att utveckla dina språkliga färdigheter bland andra internationella studenter och välkomnas av det vänliga lokalsamhället.
esl hampshire language stay 3 column 2
Resande
  • På en kurs i engelska i Hampshire är du bara en timme bort från London, och andra ikoniska brittiska städer som Oxford ligger också precis inom räckhåll!
  • I Hampshire hittar du också två nationalparker - South Downs och New Forest, dit du kan komma ut för att utforska vandrings- och cykelleder!
esl hampshire language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • Det finns ett brett utbud av aktiviteter i detta livliga grevskap, från att beundra vilda djur på Marwell Zoo till att utforska en 1700-talsvarvsby i Buckler's Hard.
  • Om du vill ha en aktiv språkstudiesemester, bege dig till de närliggande nationalparkerna för att prova på cykling, vandring eller ridning!

Populära frågor om att studera engelska i Hampshire:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Hampshire?

Hampshire är en prisvärd plats att studera engelska utomlands på, speciellt om du bor mer lantligt. I staden Winchester kan du finna att en måltid kostar i genomsnitt 13 euro (11:50 pund), medan levnadskostnaderna i Portsmouth och Southampton också är låga tack vare deras storstadsfaciliteter. Kontakta oss för en gratis prisoffert för din engelska språkresa till Hampshire!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Hampshire?

  • Fördjupa dig i det pittoreska engelska livet på en kurs i engelska i Hampshire, ett vackert grevskap bara en timme från London!
  • Träffa andra internationella studenter på din språkskola och fördjupa dig i språket genom att prata med den vänliga lokalbefolkningen eller lär känna städer som Portsmouth och Southampton.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Hampshire?

ESL är partner med de bästa språkskolorna här för att kunna erbjuda dig ett brett utbud av kurser i engelska i Hampshire, alla utformade för att hjälpa dig att göra snabba framsteg i din engelska. Vare sig du söker ett sommarläger som junior eller en yrkesarbetande som vill ha en avancerad kurs i engelska finns det en engelsk kurs för dig i Hampshire!

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Hampshire?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig