Språkresor till Santa Barbara

Utmärkt, 177 omdömen

Välj en kurs i engelska i Santa Barbara, kändisstaden med varmt väder året runt, och njut av den typiska kaliforniska livsstilen i denna soliga kuststad! Med kilometervis av sandstränder, lummiga gator fulla av boutiquer och en avslappnad medelhavsatmosfär, kommer du alltid att ha något nytt att upptäcka under din språkresa till Santa Barbara. Du kommer att förstå varför den kallas för Amerikanska rivieran!

 
Språkresor till Santa Barbara
Santa Barbara
1 / 10
Engelska skolor i Santa Barbara

När du studerar engelska i Santa Barbara lär du känna den kaliforniska livsstilen, upptäcker stadens kulturhistoria, en blandning av klassiskt amerikanskt och spanskt kolonialt inflytande. Kurserna i engelska i Santa Barbara på våra partnerskolor erbjuder ett intensivt studieprogram och du kan praktisera dina färdigheter varje dag medan du utforskar stadens sevärdheter som Old Mission och Stearns Wharf!

Varför studera engelska i Santa Barbara?

esl santabarbara language stay 3 column 1
Stadsliv
  • När du pluggar engelska i Santa Barbara kommer du att fördjupa dig i stadens unika kaliforniska kultur, från det lokala köket på restaurangerna på State Street till medelhavsarkitekturen i centrum.
  • När du inte studerar engelska i Santa Barbara, ta en paus på Santa Barbara Zoo eller utforska den lokala naturen i Lotuslands botaniska trädgård - kontakta oss för mer information om att bo i Santa Barbara.
esl santabarbara language stay 3 column 2
Resande
  • Det finns så mycket att se i omgivningarna av Santa Barbara - längre ner på kusten, njut av Kaliforniens strandliv i Ventura eller utforska stränderna på den pittoreska Avila Beach!
  • Inåt landet är Bakersfield ett kulturellt samhälle nära Sequoia National Forest, där du kan besöka Bakersfields konstmuseum eller Buena Vista Museum of Natural History på en ledig dag från dina studier i engelska i Santa Barbara.
esl santabarbara language stay 3 column 3
Aktiviteter
  • På en kurs i engelska i Santa Barbara finns det så mycket att göra, från att ta en cykeltur längs kusten till att gå ut till havet för att fiska.
  • För en minnesvärd språkkurs utomlands, ta en surflektion eller njut av en rundtur i de närliggande vingårdarna på landet.

Populära frågor om att studera engelska i Santa Barbara:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Santa Barbara?

Santa Barbara är en av de mest eftertraktade platserna att bo på i USA, men att äta ute i staden är överkomligt, cirka 13 euro (16 dollar) för en måltid. Våra engelska kurser i Santa Barbara börjar från 518 euro (600 dollar) per vecka, och ESL ger dig gärna en gratis prisoffert för din språkresa.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Santa Barbara?

  • Du får chansen att öva språket med lokalbefolkningen och internationella studenter, prata engelska varje dag och göra framsteg hela tiden när du studerar engelska utomlands.
  • Med Santa Ynez-bergen som bakgrund och Stilla havet som sträcker sig framför dig så långt ögat kan se, kommer du att vara mitt i det sanna kaliforniska paradiset på din kurs i engelska i Santa Barbara.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Santa Barbara?

Med ESL kommer du att kunna sätta samman den perfekta språkkursen utomlands - vi tar fram individuellt anpassade program tillsammans med våra partnerskolor! Du kan välja hur länge du vill studera, var du vill stanna och vilken typ av kurs du vill ha. Några av våra engelska kurser i Santa Barbara inkluderar:

  • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
  • Förberedande examenskurser för B2, C1, TOEFL

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Santa Barbara?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig