esl dutch course hero

Nederländska

Holländskspråkiga destinationer

Språkkurser i nederländska utomlands

Nederländska: ett språk, två länder i Europa och 24 miljoner som har språket som modersmål runt om i världen. Som ett av EU:s nyckelspråk, är nederländska en nyttig tillgång när dt gäller att bo och arbeta utomlands. Vilken din anledning än är att studera nederländska utomlands – att studera i ett nytt land, att få nya vänner, att använda det i arbetet eller helt enkelt för att det är roligt – kan vi på ESL hjälpa dig att hitta den perfekta nederländska språkresan utomlands som låter dig uppnå dina mål och som ger dig underbara minnen!

Holländskakurser utomlands

Vi är stolta över att samarbete med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål eller nivå så har vi en kurs för Dig!

esl general course hero

Allmänna kurser

Faktum är: det finns inget effektivare sätt att lära sig ett språk än att använda det och utsättas för det i olika sammanhang varje dag under en tid. Det här är just vad våra allmänna kurser erbjuder dig - möjligheten att få enastående språklektioner, samt oändliga möjligheter att omsätta dina nya färdigheter i praktiken. Och det är så du cementerar dina kunskaper!

Mer information
esl business course hero

Affärsspråk

Att tala ett främmande språk - eller flera - kommer att främja din professionella karriär på flera sätt än ett. Bortsett från att ge dig ett mervärde som kommer att få ditt CV att stå ut inför arbetsgivare, kommer du att maximera dina möjligheter att söka jobb genom att kunna arbeta i olika länder och på olika språk.

Mer information

Vanliga frågor om att studera Nederländska utomlands

Varför ta en språkkurs i nederländska utomlands?

Nederländska har rykte om sig att vara ett lätt språk att lära sig för de flesta som har ett europeiskt språk som modersmål. Även om de delar flest likheter med germanska språk, är det ganska fonetiskt, vilket betyder att de flesta ord uttalas som de skrivs. Det gör språkinlärningsprocessen rolig och intressant och du kommer att förvånas över hur fort du lär dig! Då nederländska är ett av EU:s nyckelspråk, är en språkkurs i nederländska utomlands en matnyttig erfarenhet i dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad, som ger dig inte bara språkkunskaperna utan även flexibiliteten att leva och lära i ett nytt land!

Var kan jag studera nederländska utomlands?

I Europa talas nederländska i Holland, där det är det officiella språket, men det talas även i Belgien, där ca 60 % av befolkningen talar det. Nederländska talas också i andra delar av världen, som Nederländska Antillerna och i Surinam. ESL erbjuder kurser i nederländska utomlands i Holland och i Belgien, där vi skräddarsyr din språkresa efter dina behov, vare sig du är nybörjare eller på avancerad nivå. Vi kan utforma den perfekta nederländska språkresan för dig, hjälpa dig med boendet och ge dig speciella insidertips och kunskaper, vilket stödjer dig i att uppnå dina mål när du studerar nederländska utomlands.

Är nederländska som talas i Belgien annorlunda?

Du kanske har sett namnet ”flamländska” när nederländskan som talas i Belgien beskrivs, men det är ingen orsak till oro. Nederländskan som talas i båda länderna är mycket likartad och variationerna mellan de två är inte större än mellan regionala dialekter du hör när du reser runt i ett land! Våra partnerskolor tar alltid hänsyn till dessa variationer, så oavsett var du bestämmer dig för att studera nederländska utomlands, kommer du att kunna kommunicera med personer som talar nederländska vart du än beger dig i världen!

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero