esl-south-korea-which-city-to-choose-banner

Sommarläger i Sydkorea

Utmärkt, 324 omdömen
Kolla våra sommarlägerkurser och börja drömma med oss

Koreanskt sommarläger för tonåringar och barn i Sydkorea

Sydkorea blir alltmer känt i världen tack vare spridningen av K-pop, K-dans, läcker koreansk mat och så mycket mer! Sydkorea är en perfekt blandning av gammalt och nytt genom sin förvånansvärt snabba marsch mot att bli ett av de mest inflytelserika länderna i världen. Det bästa sättet att upptäcka språket och kulturen? En otrolig språkresa till Sydkorea utformad för ungdomar från 13 år och uppåt … och lär känna den perfekta blandningen av språk och äventyr!

Våra sommarläger i Sydkorea

Varför åka på sommarläger i Sydkorea?

Teknik, design, mode, shopping, kampsport, mat … sydkoreansk export sprider sig snabbt över jordklotet och den koreanska vågen visar inga tecken på att avstanna! Om du vill veta mer om denna otroliga påverkan, finns det ingen bättre plats att göra det på än just Sydkorea. Du kommer att ströva runt på gatorna i Seoul, en livlig metropol av neonljus och utsmyckade palats och lära dig mer om vardagslivet i detta snabbrörliga land. Unga människor reser från alla håll i världen för att lära sig koreanska i Sydkorea, så du kommer att kunna uppleva allt detta med dina nya internationella vänner!

Var kommer jag att göra på min språkkurs i koreanska för ungdomar i Sydkorea?

På ESL vet vi att du lär dig bäst om du har roligt, så att studera koreanska betyder inte av timme efter timme med att lära dig grammatik utantill. Du engageras i lektionerna från dag ett, i små grupper som ger dig tillfälle att praktisera och med stödjande lärare som får dig att känna dig trygg. Efter förmiddagens lektioner, får du chansen till nya upptäckter med utflykter som arrangeras av skolan för att hjälpa dig att se mer av Sydkorea och dess unika kultur.

Var kommer jag att bo under mitt sommarläger i Sydkorea?

På ESL vill vi säkra att våra unga studenter känner sig bekväma och trygga i ett nytt land och att de känner sig välkomna direkt från första dagen. Därför erbjuder vi våra juniorstudenter chansen att bo i en koreansk värdfamilj, vilket ger den unika möjligheten att uppleva dagligt familjeliv i Sydkorea och lära mer om landet av människor som känner det bäst! Våra partnerskolor handplockar sina värdfamiljer och håller en nära kontakt med dem så att du kan vara säker på att du kommer att bo i en stödjande, välkomnande miljö under din koreanska språkresa för ungdomar i Sydkorea!

Våra sommarläger

Välj det resmål som passar dig bäst. Från fantastiska stränder i Australien till vackra berg i Kanada, Vi har dem alla.