Språkresor till Zürich

Utmärkt, 83 omdömen

Lär dig tyska i Zürich och upptäck en av Europas hippaste destinationer! Länge känt som ett effektivt finansiellt centrum erbjuder den största staden i Schweiz verkligen det bästa av båda världarna när du studerar tyska i Zürich: dess unika läge där sjön och floden möts tillåter en mängd utomhusaktiviteter, medan dess starka engagemang för kultur, konst och nattliv säkerställer urbana nöjen när de är som bäst. Välj en kurs i tyska i Zürich och gör dig redo att omsvärmas av en surrande metropol och en spektakulär natur!

 
Språkresor till Zürich
Zürich
1 / 10

Tyska skolor i Zürich

När du studerar tyska i Zürich, kommer du att kunna utforska de sagolika gatorna i Zürichs medeltida stadskärna och lära dig om lokal historia och kultur i ett av de många museer och konstgallerier som du kommer att stöta på. Vår partnerspråkskola ligger i hjärtat av staden, så du kan besöka sevärdheter som operan och Kunsthaus Zürich på en paus från din kurs i tyska i Zürich.

Varför studera tyska i Zürich?

esl zurich language stay 3 column 1
Stadsliv
 • När du studerar tyska i Zürich får du uppleva en livlig stad, där du kan beundra sjöutsikten från Limmatquai och prova fondue på en restaurang i Niederdorf - kontakta oss för mer information om att bo i Zürich
 • Denna pittoreska stad gömmer ett vackert medeltida arv under sitt industriella utseende, så missa inte att utforska de gamla byggnaderna på Neumarkt samt interiörerna i Haus Zum Napt
esl zurich language stay 3 column 2
Resande
 • Zürich har goda anslutningar till andra schweiziska städer, så du kan ta en dagstur till Lucerne eller Bern under din kurs i tyska i Zürich.
 • För en äventyrlig paus från att läsa tyska i Zürich, far till den otroliga Jungfrau-massivet, där du kan ta tåget uppför berget från Grindelwald!
esl zurich language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Zürich är en livlig stad som erbjuder massor av upplevelser för alla som studerar tyska utomlands, oavsett om du vill lära dig mer om stadens historia eller bara komma ut på Zürichsjön!
 • Njut av en cykeltur i stadens centrum eller av drakflygning i bergen och det är också möjligt att surfa i staden i en urban surfpark!

Populära frågor om att studera tyska i Zürich:

Hur mycket kostar det att bo och studera tyska i Zürich?

Våra tyska kurser i Zürich startar från 417 euro (430 francs) per vecka, och det är möjligt att bo ekonomiskt i Zürich på din språkkurs utomlands. En genomsnittlig måltid på en restaurang i Zürich kostar ca 23 euro (25 francs), medan kaffe på ett kafé kan kosta mellan 2:80 euro (3 francs) och 5:50 euro (6 francs). Kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för din tyska språkresa till Zürich.

 

Vilka är fördelarna med att studera tyska i Zürich?

 • När du pluggar tyska i Zürich, kommer du att befinna dig i en av de livligaste städerna i Schweiz, där såväl vuxna studenter som juniorer kommer att hitta sevärdheter att njuta av
 • Yrkesverksamma på en kurs i tyska i Zürich kan hitta spännande jobbmöjligheter i staden och det finns gott om konstgallerier och museer att besöka.

Vilken typ av kurser i tyska kan jag göra i Zürich?

Våra partnerskolor är många, men de har alla en sak gemensamt: hög akademisk standard i en välkomnande miljö. Deras breda utbud av kurser, liksom vår nära relation med dem, säkerställer att vi utforma en helt personligt anpassad kurs i tyska i Zürich för dig. Några av språkkurserna utomlands som våra partners erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Förberedande examenskurser (t.ex. Goethe Zertifikat, TELC)
 • Privatlektioner

Har du några övriga frågor om att studera tyska i Zürich?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig