Språkresor till Teneriffa

Bra, 141 omdömen

Den största av Kanarieöarna är ett riktigt paradis, och på en kurs i spanska på Teneriffa kan du njuta av otrolig mat, utforska fantastiska stränder och prova spännande aktiviteter! Att lära dig spanska i Teneriffa är det perfekta valet för dig som älskar sol och vattensporter, och du kommer också att träna din spanska med massor av lokalbor. Studera spanska i Teneriffa och njut av en underbar natur och en livlig atmosfär!

 
Språkresor till Teneriffa
Teneriffa
1 / 10
Spanska skolor i Teneriffa

Våra partnerspråkskolor kommer att se till att du lämnar en spansk kurs i Teneriffa med fantastiska språkkunskaper efter att ha utforskat de charmiga städerna, stränderna och nattlivet som ön är känd för. När du studerar spanska i Teneriffa talar du spanska varje dag både i och utanför klassrummet, vilket stärker dina färdigheter genom total fördjupning. Dessutom, medan du lär dig spanska i Teneriffa får du utforska sevärdheter som den svarta sandstranden Playa Jardín och El Observatorio del Teide!

Varför studera spanska på Teneriffa?

esl Tenerife language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Denna fängslande ö lockar resenärer som söker äventyr, nöje och spänning på sin språkkurs utomlands. Du kan vandra uppe på vulkanen Teide och uppleva spännande nattliv i Puerto de la Cruz på samma dag!
 • I den populära semesterorten Puerto de la Cruz kan du utforska Botaniska trädgården, medan närliggande Santa Cruz de Tenerife erbjuder sevärdheter som Museo de la Naturaleza y el Hombre.
esl Tenerife language stay 3 column 2
Resande
 • När du studerar spanska i Teneriffa, kommer du att vilja upptäcka allt som ön har att erbjuda, från vandring i Parque Rural de Anaga till att utforska det spanska koloniala inflytandet i La Laguna.
 • För ett riktigt äventyr under din kurs i spanska på Teneriffa, ta en båt till den närliggande ön La Gomera, fylld med otrolig natur och havsutsikt - kontakta oss för mer information om att lära dig spanska på Teneriffa.
esl Tenerife language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Det finns så mycket att göra på Teneriffa när du studerar spanska utomlands, från ridning vid berget Teide till att utforska de spännande attraktionerna i vattenparken Siam Park.
 • Studera spanska på Teneriffa och prova en mängd roliga vattensporter, från vattenskoter till flugfiske, eller se ön från ovan på en spännande fallskärmssegling!

Populära frågor om att studera spanska på Teneriffa:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska på Teneriffa?

Våra spanska kurser i Teneriffa börjar från 265 euro per vecka, och andra kostnader på ön är låga. En genomsnittlig måltid brukar kosta cirka 12 euro, medan du hittar bra drycker på de många brittiska temapubarna på ön. Att resa runt är också billigt - en buss från Puerto de la Cruz till Santa Cruz de Tenerife kostar bara 5 euro. Ta kontakt med oss för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Teneriffa!

Vilka är fördelarna med att studera spanska på Teneriffa?

 • Teneriffa är en spännande ö, där alla som lär sig spanska utomlands kommer att hitta något att njuta av, vare sig det är vattensporter, vandring eller nattlivet.
 • Ön lockar massor av internationella besökare, men du kommer också att kunna träna din spanska varje dag med den vänliga lokalbefolkningen på Teneriffa.

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra på Teneriffa?

Oavsett din anledning till att lära dig spanska utomlands hjälper ESL dig att hitta rätt språkkurs utomlands för just dig. Våra kurser sträcker sig från korta vistelser till längre kurser och varierar i intensitet så att du kan personalisera kursen efter dina behov. Några av de spanska kurserna på Teneriffa våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Standardlektioner från A1- till C2-nivå, inklusive intensiva och superintensiva kurser
 • Privatundervisning
 • Förberedande examenskurser för DELE 

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Teneriffa?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig