Språkresor till San José - Coronado

Bra, 17 omdömen

Välkommen till San Rafael de Coronado i Costa Ricas vackra Valle Central, där på en kurs i spanska i San José - Coronado du kommer att uppleva fantastisk natur och historiska sevärdheter! Bara en kort bilresa utanför San José är denna tysta koloniala stad det perfekta stället att utforska traditionell Costa Ricas kultur och när du lär dig spanska i San José - Coronado får du chansen att prova läckra maträtter och upptäcka de vackra omgivningarna. Studera spanska i San José - Coronado och du får en språkresa som ingen annan!

 
Språkresor till San José - Coronado
San José - Coronado
1 / 10
Spanska skolor i San José - Coronado

Med sina djupt rotade traditioner är San Rafael ett område av Costa Rica där du på en kurs i spanska i San José - Coronado kommer att uppleva det bästa av landets kultur. Våra partnerskolor i Coronado kommer att se till att du fördjupar dig i språket när du pluggar spanska i San José - Coronado, gör snabba framsteg och lär dig mer om regionen. När du studerar spanska i San José - Coronado har du nära till att utforska den imponerande nationalparken Braulio Carrillo och landets huvudstad!

 

Varför studera spanska i San José – Coronado?

esl San Jose Coronado language stay 3 column 1
Stadsliv
 • En kurs i spanska i San José - Coronado är platsen för att uppleva det verkliga livet i Costa Rica, där du får se historiska sevärdheter som San Isidro och prova smakliga lokala delikatesser - kontakta oss för mer information om att studera i Coronado.
 • En annan stor attraktion i staden är Instituto Clodomiro Picado, där du får lära känna igen de lokala ormarna i Costa Rica och ta reda på mer om dessa otroliga varelser!
esl San Jose Coronado language stay 3 column 2
Resande
 • Studenter som läser spanska utomlands i Coronado har fördelen av att vara nära staden San José, där du kan uppleva nattlivet, museerna och fantastiska restauranger.
 • Det finns också gott om spännande natur att se på din kurs i spanska i San José - Coronado - res till Parque Nacional Volcán Irazú för att se den största och högsta vulkanen i Costa Rica!
esl San Jose Coronado language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Gillar du äventyr kommer du att hitta massor av aktiviteter att njuta av i Costa Rica, inklusive att köra mountainbike runt vulkaner och forsränning på Rio Pacuare
 • För ett ännu mer fartfyllt äventyr medan du lär dig spanska i San José - Coronado, följ med på ett äventyr på fyrhjuling i djunglerna och regnskogarna runt Coronado!

Populära frågor om att studera spanska i San José - Coronado:

Hur mycket kostar det att bo och studera i San José - Coronado?

Priserna för våra spanskkurser i San José - Coronado börjar från 216 EUR per vecka, och man kan bo billigt i Costa Rica. Att besöka ett museum i San Josés centrum kan kosta runt 8 EUR (10 USD) samtidigt som det även är billigt att äta i staden. En måltid kostar cirka 12.50 EUR (15 USD). Kontakta ESL för ett gratis prisförslag för din språksemester i Costa Rica!

Vilka är fördelarna med att studera spanska i San José - Coronado?

 • Coronado är en charmig stad i Costa Rica, där du kan uppleva stadens alla bekvämligheter samtidigt som du njuter av slående natur på din språkresa utomlands
 • Samtidigt som du lär dig spanska i San José - Coronado får du en möjlighet att prata spanska varje dag och lära dig mer om traditionerna i Costa Rica av lokalbefolkningen

Vilka typer av spanskkurser kan jag studera i San José - Coronado?

Under en spanskkurs i San José - Coronado, kommer du att fördjupa dig i det spanska språket, där undervisningen sker i små grupper tillsammans med andra internationella studenter från hela världen. Vår partnerskola erbjuder ett urval av kurser för både vuxna och ungdomar, så du kommer att hitta rätt språkkurs utomlands för dig! Några av våra kurser inkluderar:

 • Lektioner från nivå A1 till C1, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade kurser, privat och i grupp
 • Förberedelsekurser för DELE-examen

Har du några övriga frågor om att studera spanska i San José - Coronado?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig