ESL Portugal language stay

Portugal

Utmärkt, 350 omdömen
Vill du lära dig Portugisiska utomlands? Hitta din favoritplats i Portugal!

Språkresor Portugal

Portugal, en av de äldsta nationerna i Europa – och landet där det portugisiska arvet grundades! Med över 250 miljoner människor världen över som talar portugisiska som modersmål, växer språket snabbt i popularitet och attraherar studenter från hela världen. Varför inte förena dig med dem på en kurs i portugisiska i Portugal, där du kan lära känna historian och kulturen bakom detta vackra språk? Andas in den salta luften från Atlanten och värm dig i solen medan du läser portugisiska i Portugal med ESL!
 

Portugisiska kurser i Portugal

Vanliga frågor om Portugisiskakurser i Portugal.

Varför studera portugisiska i Portugal?

Som ett litet land, är Portugal ett fantastiskt ställe för att utveckla dina språkliga färdigheter, med vänliga ortsbor och korta avstånd för att resa mellan många av landets sevärdheter. Livet i Portugal är relativt billigt jämfört med resten av Europa, så du kan lätt finansiera din språkresa och utforska nya platser. Du pratar portugisiska varje dag med de internationella studenterna som du träffar på din kurs i portugisiska i Portugal och med de lättsamma, välkomnande lokalinvånarna. Om du vill göra snabba framsteg, är total språklig fördjupning i Portugal oslagbart!

Vilka är fördelarna med en språkresa till Portugal?

Alla språkresor utomlands har sina fördelar, men om du tar en kurs i portugisiska i Portugal kommer du att:

  • uppleva total fördjupning genom att tala och höra portugisiska dygnet runt.
  • erfara hur det är att leva och studera i ett nytt land och i en ny kultur.
  • boosta ditt CV och förbättra din språkprofil.
  • kunna kommunicera med över 250 miljoner människor som talar portugisiska världen över.

Varför välja ESL för en språkkurs i portugisiska i Portugal?

Språk är vår passion och vi har hjälpt studenter att ordna sin ideala kurs utomlands i över 20 år. På ESL vill vi hjälpa dig att nå din fulla potential i tillägg till att ge dig en upplevelse du aldrig glömmer, så vi väljer omsorgsfullt ut våra partnerskolor och håller en nära kontakt med dem för att säkra att du ska vara välkommen och få stöd när du lär dig portugisiska i Portugal. För att hjälpa dig att finna din perfekta kurs, får du din egen språkreserådgivare som ger dig gratis, personaliserade råd i varje steg av processen och som arbetar med dig för att sätta samman en språkresa som ger dig erfarenheter för livet.

esl portugal wich city to choose banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.