ESL Reunion Island language stay

Réunion

Utmärkt, 10 omdömen
Vill du lära dig Franska utomlands? Hitta din favoritplats i Réunion!

Språkresor Réunion

Upptäck en helt annan sida av fransk kultur genom att studera franska på Réunion! Denna vulkaniska ö i Indiska oceanen är ett drömmål för friluftsälskare. Med en utomordentligt varierad terräng och en magisk atmosfär kan du förvänta dig majestätiska berg, frodiga skogar, energiska kuststäder och en myriad av vita och svarta sandstränder. Det finns många sätt att utforska allt medan du använder dina franska kunskaper i praktiken med nya vänner - vandring, skärmflygning, canyoning, dykning eller snorkling ... du väljer!

Franska kurser i Réunion

Vanliga frågor om Franskakurser i Réunion.

Behöver jag visum för att plugga franska på Réunion?

Inget visum krävs för EU / EES / schweiziska medborgare som vistas i Réunion. Eftersom Réunion officiellt är ett franskt departement är visumkraven i allmänhet desamma som de som gäller för övriga Frankrike. För medborgare utanför EU / EES / Schweiz kan kraven skilja sig. Kontakta våra experter för mer information.

Vad kommer jag att göra på min kurs på Réunion?

Din kurs i franska på Réunion kombinerar språkinlärning i klassrummet med ytterligare övning utanför skolan tack vare det spännande utbudet av fritidsaktiviteter som finns på ön. Grupplektioner sker vanligtvis på morgonen, medan eftermiddagen och helgerna är fyllda med sociala aktiviteter och roliga resor. Du kan dock också välja att ha privatlektioner på eftermiddagen och få en erfaren, infödd lärare för dig själv!

Var ska jag bo under min kurs i franska på Réunion?

Värdfamiljer tenderar att vara det mest populära valet bland internationella studenter, eftersom boende med en lokal familj erbjuder ett unikt tillfälle att öva franska med infödda på daglig basis, samt att få förstahandsinsikter i den lokala kulturen. Andra tillgängliga boendealternativ inkluderar lägenheter eller hotell som kanske passar dig bättre om du letar efter något mer privat och oberoende.

esl-Reunion-Island-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.