ESL Mexico language stay

Mexiko

Utmärkt, 106 omdömen
Vill du lära dig Spanska utomlands? Hitta din favoritplats i Mexiko!

Språkresor Mexiko

Mexiko, med sina 113 miljoner invånare, är det största spansktalande landet i världen – och ett fantastiskt val för ditt nästa språkreseäventyr. En språkresa till Mexiko låter dig lära känna denna nations otroliga natur och kulturella mångfald, världsberömda kök och, naturligtvis, total fördjupning i den mest talade spanskan på planeten! Läs spanska i Mexiko och ge dig ut på ditt latinamerikanska äventyr med ESL!
 

Spanska kurser i Mexiko

Vanliga frågor om Spanskakurser i Mexiko.

Varför läsa spanska i Mexiko?

Mexiko är ett av våra mest populära resmål för studenter som vill lära sig spanska och det är inte svårt att förstå varför! Med stora städer och härliga sandstränder att njuta av och kryddstarka nya rätter att fresta smaklökarna med, finns det mer än nog att utforska under din kurs i spanska i Mexiko! Som om inte att upptäcka ett nytt land vore nog, kommer du också att erfara hur du förbättrar din spanska när du pratar med lokalbor varje dag och lär dig i en autentisk miljö.

Var kan jag plugga spanska i Mexiko?

ESL erbjuder många olika kurstyper, med över 250 resmål att välja bland i hela världen. Om du söker det karibiska kristallklara vattnet, varför inte pröva Playa del Carmen? Lär känna livet i den äldsta staden på den amerikanska kontinentenMexiko City, där du hittar aztekiska tempel och barockkatedraler inom gångavstånd från varandra! Titta på våra resmål nedan och se vart ESL kan ta dig på din språkresa till Mexiko.

Varför välja ESL för en språkkurs i spanska i Mexiko?

På ESL vill vi uppmuntra dig att upptäcka nya delar av världen och hjälpa dig att nå dina språkmål på samma gång. Vi lägger mycket omsorg på att välja ut våra partnerskolor och vi häller en nära kontakt med dem hela året för att säkra att du ska få den högsta tillgängliga kurskvaliteten. När du studerar spanska i Mexiko är du i goda händer hos våra partnerskolor, där du får de verktyg du behöver för att förbättra dina kunskaper och skapa din egen unika utlandserfarenhet.

esl-mexico-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.