Språkresor till Berlin

Utmärkt, 1532 omdömen

Upplev en av Europas mest inflytelserika städer i ett nytt ljus - lär dig tyska i Berlin och lev som en riktig berlinare på din språkresa utomlands! Som Tysklands största stad drar Berlin till sig internationella studenter från hela världen: från East Side Gallery till den toppmoderna Potsdamer Platz är Berlin den perfekta blandningen av historia och nutid, med århundraden av kultur och språk som du kan upptäcka och lära känna närmare på din kurs i tyska i Berlin!

 
Språkresor till Berlin
Berlin
1 / 10
Tyska skolor i Berlin

En kurs i tyska i Berlin är en otrolig möjlighet att upptäcka livet i en av Europas mest dynamiska, kosmopolitiska städer, fylld med saker att utforska och nya platser att besöka. Våra partnerskolor finns på olika platser runt om i staden, så oavsett om du vill vara i det grönskande skogsområdet Grunewald eller i händelsernas centrum i Hackescher Markt, finns det en tysk kurs i Berlin för dig.

Varför studera tyska i Berlin?

esl berlin language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Öva språket varje dag när du lär dig tyska i Berlin, både i klassrummet och på stadens gator, när du utforskar Berlin från Brandenburger Tor till Berlinmuren!
 • Berlin är känt över hela världen för sitt livliga nattliv och sina kulturella aktiviteter - åk till Mauerpark på en söndag för deras legendariska loppmarknad, hyr en cykel och utforska Tiergarten, och avsluta dina dagar i en av de historiska klubbarna eller cocktailbarerna.
esl berlin language stay 3 column 2
Resande
 • Berlin ligger perfekt i det lugna landskapet i Brandenberg, och det finns många närliggande platser som är perfekta för en dagsutflykt när du inte pluggar tyska i Berlin.
 • Närliggande Potsdam är känt för sina enorma palats som Sanssouci, men det är också bara ett kort stycke till Dresden, där du kan öva din tyska i en liten stad!
esl berlin language stay 3 column 3
Arbete
 • Som ett centrum för teknik och tjänster är det ingen överraskning att Berlin har en exceptionellt livlig start-up-scen, vilket innebär att det finns många andra yrkesverksamma att nätverka med på din kurs i tyska i Berlin.
 • Lär dig språket bakom en stad känd för sin innovation och blomstrande arbetsmarknad - kontakta oss för information om möjligheter till praktik i Berlin.

Populära frågor om att studera tyska i Berlin:

Hur mycket kostar det att bo och studera tyska i Berlin?

Berlin är känt för att vara en prisvärd stad där du kan äta en måltid för så lite som 6 euro! Stadens kollektivtrafik är också lättillgänglig med ett månadskort för 46 euro. Våra kurser i tyska i Berlin börjar från bara 230 euro per vecka och du kan kontakta oss för en gratis prisoffert för din tyska språkresa utomlands.

Vilka är fördelarna med att studera tyska i Berlin?

 • Studera tyska i Berlin och lär känna en av de mest mångfacetterade, historiska städerna i Europa, där du kan öva dina språkkunskaper varje dag och utforska århundraden av kultur - från Berlins katedral till Berlinmuren!
 • Träffa andra internationella studenter som dras till staden tack vare dess välkomnande, toleranta atmosfär, inklusive andra yrkesutövare och ungdomar!

Vilken typ av kurser i tyska kan jag göra i Berlin?

Det finns så många tyska språkskolor i staden, så oavsett om du letar efter en veckolång kurs, privatlektioner eller ett sommarläger, kommer det definitivt att finnas en för dig! Några av de tyska kurserna i Berlin på våra partnerskolor inkluderar:

 • Lektioner från A1 till C1-nivå, inklusive halvintensiva och intensiva kurser
 • Privatlektioner, inklusive företagskurser
 • Förberedande examenskurser för Goethe Zertifikat och TELC  
 • Sommarläger för 10 - 17-åringar, inklusive aktivitetsprogram

Har du några övriga frågor om att studera tyska i Berlin?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig