Språkresor till Phuket

Bra, 8 omdömen

Att studera thailändska i Phuket är det perfekta sättet att upptäcka paradiset! Utforska denna berömda stads tropiska atmosfär medan du lär dig thailändska i Phuket, förundras över vita sandstränder, upptäcker läckra lokala rätter och upplever spännande aktiviteter. På en språkresa utomlands till Thailand, kommer du att lära känna en otrolig kultur på nära håll och utforska allt från tempel till livliga livsmedelsmarknader. Välj en kurs i thailändska i Phuket och du garanteras ett oförglömligt äventyr!

 
Språkresor till Phuket
Phuket
1 / 10
Thailändska skolor i Phuket

På en kurs i thailändska i Phuket på vår partnerskola gör du snabba framsteg i ditt lärande, samtidigt som du får djupare inblick i öns fascinerande kultur. Det finns så mycket att utforska medan du pluggar thailändska i Phuket, och du kommer att lära dig språket snabbt på dynamiska, fördjupande lektioner som hålls på vår fantastiska partnerskola. Medan du studerar thailändska i Phuket, har du gott om tid att besöka sevärdheter som Phuket Tiger Kingdom och otroliga Kata Noi Beach och öva din thailändska överallt du går!

 

Varför studera thailändska i Phuket?

esl phuket language stay-3 column 1
Stadsliv
  • Phuket är en livlig stad full av kontraster, där du kan se olika sevärdheter som det fridfulla buddhistiska templet Wat Chalong och Phuket Weekend Night Market - kontakta oss för fler saker att göra i Phuket medan du studerar Thai utomlands.
  • Om du väljer en kurs i thailändska i Phuket är nattlivet i Bangla Road ett måste, medan Surin Beach är en verklig miljonärernas fristad, med tropiska palmer och strandbarer!
esl phuket language stay-3 column 2
Resande
  • Thailand överflödas av otroliga sevärdheter och då du studerar thailändska i Phuket kan du ta dig tid att utforska den fantastiska Phi Phi Islands eller nationalparken Ao Phang Nga per båt.
  • Naturälskare kommer också att njuta av att utforska nationalparken Khao Sok, ett otroligt landskap av gamla regnskogar, sjöar och berg!
esl phuket language stay-3 column 3
Aktiviteter
  • Med så många nya erfarenheter att njuta av i Phuket, kommer du aldrig att få tråkigt på din språkresa utomlands - ta en thailändsk matlagningskurs, surfinglektioner eller en traditionell thailändsk massage!
  • När du studerar thailändska i Phuket, kan du också besöka Phuket Elephant Sanctuary, en etisk fristad där du lär dig om dessa otroliga djurs liv.

Populära frågor om att studera thailändska i Phuket:

Hur mycket kostar det att bo och studera thailändska i Phuket?

Phuket är ett otroligt prisvärt ställe - våra kurser i thailändska i Phuket börjar från bara 120 euro för två veckors lektioner! I övrigt kan en matlagningskurs kosta 14 euro (500 baht), medan en traditionell thailändsk måltid på en restaurang kommer att komma till 4 euro (150 baht) under lunchtid, med middag inklusive drycker i genomsnitt kostar 7:40 euro (270 baht). Kontakta ESL för en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Thailand!

 

Vilka är fördelarna med att studera thailändska i Phuket?

  • Thailand är den perfekta platsen att lära sig thailändska utomlands. Här kommer du att vara omgiven av traditionell kultur och få bo bland lokalbefolkningen.
  • På en kurs i thailändska i Phuket finns det en myriad av sevärdheter att utforska, så om du gillar kultur, natur och historia, får du en otrolig tid på din språkresa utomlands!

Vilken typ av kurser i thailändska kan jag göra i Phuket?

Våra partnerspråkskolor erbjuder ett brett utbud av thailändska kurser i Phuket för dig att välja mellan, allt från korta kurser för nybörjare till längre avancerade kurser. ESL kan också hjälpa dig att personalisera din kurs, så den blir precis vad du letar efter! Några av våra språkkurser utomlands inkluderar:

  • Lektioner för nybörjare
  • Intensivkurser från A1- till C1-nivå

Har du några övriga frågor om att studera thailändska i Phuket?