Språkresor till St. Julian's

Bra, 1433 omdömen

En engelsk språkresa till St Julian’s är det idealiska sättet att upptäcka Malta: du får lära känna livet i en vacker kuststad och öva din engelska med lokalinvånare hela tiden. Den avslappnade ö-livsstilen är den idealiska studiemiljön och du kommer att känna dig välkommen direkt när du studerar engelska i St Julian’s! Här öppnas dina ögon för maltesisk kultur och ett nytt sätt att leva – allt under solen naturligtvis – samtidigt som du gör snabba framsteg i dina studier i engelska utomlands.

 

 
Språkresor till St. Julian's
St. Julian's
1 / 10
Engelska skolor i St Julian’s

ESL har ett flertal utmärkta partnerskolor på Malta som erbjuder fantastiska kurser i engelska i St Julian’s oavsett var du befinner dig på din läroresa! Våra partnerskolor ligger i centrum av staden, nära bussterminalen och St George’s Bay, så du kan ta en snabb promenad på stranden under rasterna under din språkkurs utomlands. Med stort antal kurser, perfekta för både juniorer och yrkesverksamma som söker arbete, har en engelsk språkresa till St Julian’s något för alla!

 

Varför studera engelska i St Julian’s?

esl stjulians language stay 3 column 1
Stadsliv
 • När du pluggar engelska i St Julian’s fokuserar du på Maltas kultur såväl som på öns rika historia, vilket gör det till den perfekta platsen för en språkresa utomlands – kontakta oss för mer information om att bo i St Julian’s.
 • Lär känna livet i en typisk maltesisk stad, titta på ”the luzzus” – de ikoniska färgstarka båtarna – och besök de traditionella restaurangerna runt Balluta Bay medan du studerar engelska utomlands.
esl stjulians language stay 3 column 2
Resande
 • Malta är en kompakt ö och St Julian’s har ett perfekt läge bara en kort bilfärd från huvudstaden, Valletta, där du kan beundra den otroliga St John’s Cathedral och Grand Master’s Palace.
 • För att utforska mer av det vackra medelhavslandskapet på din språkresa utomlands, ta en båttur runt ön och bese de häpnadsväckande Blue Grotto och Dingli Cliffs.
esl stjulians language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Det bästa sättet att uppleva St Julian’s vackra vyer är att ge dig ut på vattnet – ta en båttur längs kusten för en oförglömlig eftermiddag!
 • Om du vill komma ännu närmare det otroliga havet, finns det också gott om dykkurser där du kan utforska grottor och rev under tiden du laser engelska utomlands.

Populära frågor om att studera engelska i St Julian’s:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i St Julian’s?

Våra kurser i engelska i St Julian’s börjar från 265 euro per vecka och livet på Malta är budgetvänligt. Ön är känd för att vara ekonomisk – exempelvis är kollektivtrafiken kostnadseffektiv med obegränsat resande under sju dagar för 21 euro för vuxna! Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresesemester.

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i St Julian’s?

 • En vänlig kompakt ö med mycket att upptäcka. Du får chansen att skaffa dig internationella vänner och att prata med lokalbor medan du pluggar engelska i St Julian’s – 90 % av befolkningen talar engelska!
 • St Julian’s erbjuder den perfekta balansen mellan arbete och fritid och är den perfekta platsen för en engelsk språkresa utomlands. Du kan ta en promenad på stranden i slutet av dagen och utforska en unik medelhavskultur.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i St Julian’s?

Det finns gott om kurser i engelska i St Julian’s att välja bland på våra partnerskolor! Juniorerna får tillfälle att träffa många andra internationella studenter, medan vuxna studenter kan specialisera sig på engelska med professionell inriktning. Några av de program vi erbjuder inkluderar:

 • Lektioner i engelska på nivå A1 till C1, inklusive intensivkurser.
 • Förberedande examenskurser för IELTS och TOEFL
 • Kurser ”English for Work” och affärsengelska i minigrupp
 • Lovkurser för juniorer

Har du några övriga frågor om att engelska language i St. Julian's? 

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig