Språkresor till Montpellier

Utmärkt, 515 omdömen

Studera franska i Montpellier och bo i den perfekta studentstaden, där nästan en tredjedel av den totala befolkningen aktivt studerar! Lär dig franska i Montpellier och du befinner dig i ett centrum för utbildning precis vid Medelhavet, med sol, hav och sand inom räckhåll. Kombinera det bästa av två världar - den akademiska och den turistiska - på din kurs i franska i Montpellier och lär dig snabbt i total fördjupning!

 

 
Språkresor till Montpellier
Montpellier
1 / 10
Franska skolor i Montpellier

Stadens enorma studentpopulation gör den till en idealisk plats för att studera franska utomlands, eftersom du kan praktisera dygnet runt med både lokalbefolkningen och internationella studenter. Våra partnerskolor erbjuder en mängd olika program med total språklig fördjupning, vilket ger en perfekt fransk språkkurs utomlands - du kan vara säker på att ha gjort stora framsteg när du återvänder hem! Våra partnerskolor ligger i hjärtat av stadens gamla del, så du är inte långt från sevärdheter som Botaniska trädgården och Montpellier-katedralen!

 

Varför studera franska i Montpellier?

esl montpellier language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Montpellier har en rik historia, och du kan utforska allt med ett besök på Musée Fabre eller Musée du Vieux Montpellier, eller bara prata med de många andra internationella studenterna!
 • Montpeliers arv och blandningen av kulturer gör den till en fascinerande plats att utforska när du studerar franska utomlands, vilket innebär att du kan prova marockanska bakverk i det mångkulturella kvarteret Figurolles till lunch och frossa i Languedoc-ostron till middag!
esl montpellier language stay 3 column 2
Resande
 • Montpellier ligger nära många välkända destinationer vid Frankrikes medelhavskust, vilket gör att när du kan utforska den fantastiska omgivande naturen när du tar en paus från pluggandet på din franska språkresa utomlands.
 • Far till Camargue för att se några av de berömda vilda hästarna och prova färska skaldjur, eller ta tåget till Nimes för att uppleva den mest romerska staden utanför Italien!
esl montpellier language stay 3 column 3
Arbete
 • Montpellier är känt för att vara en av Frankrikes snabbast växande städer och erbjuder många möjligheter för unga yrkesverksamma inom viktiga branscher som turism
 • Det finns många etablerade företag i regionen, och du kan hitta en praktikplats hos ett av dem genom våra partnerskolor - kontakta oss för mer information!

Populära frågor om att studera franska i Montpellier:

Hur mycket kostar det att bo och studera franska i Montpellier?

Som i många studentstäder är det mycket prisvärt att bo i Montpellier, där en måltid inte kostar dig mer än 20 euro. I den här soliga staden är spårvagnsnätet ditt sätt att ta dig runt, och stadens invånare reser gratis på helgerna! Våra kurser i franska i Montpellier börjar från bara 320 euro för en vecka, och du kan kontakta oss för en gratis prisoffert för din franska språkresa utomlands.

 

Vilka är fördelarna med att studera franska i Montpellier?

 • Välj en franskkurs i Montpellier och du kommer säkert att lära dig snabbt, när du övar i en autentisk miljö, omgiven av fransk kultur och liv vid den spektakulära medelhavskusten!
 • I Montpellier finns fler studenter än de flesta andra städer i Europa, så yngre studenter kommer att möta en välkomnande miljö för att träna sin franska, medan yrkesverksamma kommer att lockas till den spännande start up- och affärsmiljön.

Vilken typ av kurser i franska kan jag göra i Montpellier?

ESL:s partnerskolor erbjuder ett brett utbud av program, så oavsett om du letar efter en juniorkurs, en kurs i affärsfranska eller intensiva lektioner, så kommer det att finnas något för dig. Några av våra franska kurser i Montpellier inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå
 • Kombinerade grupp- och privatlektioner
 • Förberedande examenskurser för DELF och DALF

Har du några övriga frågor om att franska language i Montpellier?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig