Språkresor till San Francisco

Utmärkt, 130 omdömen

Gör en språkresa till San Francisco och upptäck the City by the Bay, där det finns något för alla smaker! Från den fantastiska Golden Gate-bron till stadens historiska spårvagnar, kan du utforska varje centimeter av staden när du lär dig engelska i San Francisco, en upplevelse som låter dig se staden med olika ögon när du lär känna dess multietniska befolkning och spännande kultur. Välj att plugga engelska i San Francisco och du får en oförglömlig engelsk språkresa i en av Amerikas bästa städer!

 
Språkresor till San Francisco
San Francisco
1 / 10
Engelska skolor i San Francisco

San Francisco är en av de mest levande städerna i USA och är en dröm för internationella studenter som studerar engelska utomlands, med en avslappnad kalifornisk atmosfär och så mycket att se och göra. En kurs i engelska i San Francisco öppnar en av världens mest ikoniska städer för dig, med våra partnerskolor på olika platser inklusive kulturella Berkeley och stadens spännande centrum, så att du kan välja att utforska student- eller yrkeslivet i staden!

Varför studera engelska i San Francisco?

esl sanfrancisco language stay 3 column 1
Stadsliv
 • I San Francisco lär du dig engelska utomlands med andra internationella studenter, invandrare och yrkesverksamma i staden medan du utforskar ikoniska sevärdheter som Alcatraz Island, Golden Gate Park och Fisherman's Wharf - kontakta oss för mer information om att bo i San Francisco
 • Dyk ner i amerikansk kultur på ett av de många museerna i staden, som Walt Disney Family Museum, och avsluta dagen med att prova utsökt mat i Japantown eller vid Union Square!
esl sanfrancisco language stay 3 column 2
Resande
 • San Francisco är omgivet av fantastisk natur, så det är lätt att ta en paus från att studera engelska utomlands och fördjupa dig i det kaliforniska landskapet!
 • Point Reyes är en av de mest populära dagsutflykterna från staden, en dramatisk utkiksplats på kusten med oslagbar havsutsikt, medan Bay Area också erbjuder vackra vandringar i Redwood Regional Park eller Muir Woods.
esl sanfrancisco language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Det finns så mycket att utforska när du pluggar engelska i San Francisco, från matrundturer på den kulinariska scenen till besök i vindistriktet Napa Valley.  
 • Se till att ta en höghastighetstur utmed Kaliforniens kust med en motorbåt, eller pröva lyckan på en fisketur!

Populära frågor om att studera engelska i San Francisco:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i San Francisco?

Våra kurser i engelska i San Francisco börjar från 497 euro (560 dollar) för en vecka, och du kan hitta en måltid ute på en prisvärd restaurang för bara 8 euro (10 dollar). Inträdet till Alcatraz kostar 33 euro (40 dollar). Kontakta oss för en gratis prisoffert för din engelska språkresa till San Francisco.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i San Francisco?

 • Känd som en livlig studentstad, är det här platsen att träffa andra internationella studenter medan du studerar engelska utomlands. Du tränar din engelska varje dag och njuter av stadens spännande kultur och mångfald!
 • En av de mest ikoniska städerna i Amerika. Du studerar engelska utomlands i total fördjupning i San Francisco, får uppleva en erkänt tolerant stad och lär dig mer om Amerikas kultur.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i San Francisco?

Vare sig du lär dig engelska som en hobby eller för jobbet kommer våra partnerskolor att få dig att utforska staden och öva din engelska på gatorna! Några av våra engelska kurser i San Francisco inkluderar:

 • Kurser på A1 till C1-nivå, från standard- till intensivkurs
 • Förberedande examenskurser för TOEFL
 • Kombinerade kurser i allmän och affärsengelska, samt English for Work-kurser

Har du några övriga frågor om att studera engelska i San Francisco?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig