Språkresor till Neapel

Bra, 10 omdömen

Miljontals resenärer besöker Italien varje år för att uppleva den fantastiska maten, det underbara vädret, fascinerande historia och det vackra språket. Det finns inget bättre sätt att uppleva allt detta än på en kurs i italienska i Neapel! Lär dig italienska i Neapel och upplev språket i en livlig, autentisk miljö.

 
Språkresor till Neapel
Naples
1 / 10
Italienska skolor i Neapel

Att lära sig italienska i Neapel ger en unik möjlighet att helt fördjupa dig i en verkligt autentisk italiensk miljö, med all historia, kultur och mat som du förknippar med detta underbara land! Våra partnerskolor erbjuder en rad kurser för att tillgodose olika studenters behov och har generösa aktivitetsprogram där deltagarna får uppleva det verkliga Napoli!

Varför studera italienska i Neapel?

ESL Naples language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Neapel är vaggan för den prisvärda och stolt autentiska italienska pizzan. Att bo i Neapel betyder att omdefiniera vad du vet om italiensk mat, varje gång du stannar på ett lokalt matställe för lunch!
 • Det finns ett populärt italienskt ordstäv: ”Om Rom är hjärtat i Italien, är Neapel själen”. När du promenerar längs dess livliga gator och använder din italienska för att pruta på lokala marknader med doften av hemlagad mat i luften, förstår du varför!
ESL Naples language stay 3 column 2
Resande
 • För historieentusiaster: Den forntida staden Pompeji, frusen i tiden för ett katastrofalt vulkanutbrott, ligger bara en kort bilresa från staden.
 • En av Neapels främsta kännetecken är dess fantastiska blå kustlinje och om du tar en kort båttur från staden kan du besöka den sömniga ön Capri och få en mer intim glimt av regionens naturskönhet.
ESL Naples language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • I Neapel hittar du några av de bästa och mest autentiska italienska matställena i världen. Detta är din chans att släppa löst ditt matintresse och ta en kulinarisk turné runt några av de hetaste platserna.
 • Som en central plats för italiensk kultur, bjuder Neapel på otrolig konst och historia. Se till att besöka Museo e Real Bosco di Capodimonte för en resa tillbaka i tiden eller konstmuseet La Madre  för att njuta av stadens konstnärliga inspiration.

Vanliga frågor om att studera italienska i Neapel

Hur mycket kostar det att leva och studera italienska i Neapel?

Levnadskostnaderna i Neapel är relativt låga jämfört med andra italienska städer, och du kan räkna med att spendera mellan 600 och 700 euro per månad (inklusive dina boendekostnader). Denna kostnad kan dock ändras beroende på din livsstil, så ta alltid hänsyn till hur du tänker spendera dina pengar när du gör din budget.

Vilken typ av kurser i italienska kan jag studera i Neapel??

Neapel är ett populärt resmål för studenter att både besöka och lära sig italienska på, eftersom det finns ett stort utbud av kurser som erbjuds av våra italienska skolor i Neapel, inklusive:

 • Allmänna lektioner från nivå A1 till C+ (med intensiva och halvintensiva alternativ tillgängliga)
 • Privatlektioner
 • Kurser i affärsitalienska
 • Kurser Plus, språket i kombination med ytterligare aktiviteter (inklusive matlagning, gastronomi och vin)

Vilka är fördelarna med att studera italienska i Neapel??

 • Neapel är en stad med autentisk italiensk själ. Det innebär att du kommer att befinna dig i situationer som kräver att du uteslutande använder italienska, vilket gör den till den ideala staden för total fördjupning i det italienska språket och kulturen.
 • När du studerar italienska i Neapel får du inte bara uppleva den rika italienska kulturen, utan du får även en känsla för det unika napolitanska sättet att leva!

Har du några övriga frågor om att studera italienska i Neapel?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig