esl spanish course hero

Spanska

Spanskspråkiga destinationer

Språkkurser i spanska utomlands

Som ett av världens snabbast växande språk och modersmål för miljontals, låter spanska sig märkas på alla kontinenter. Det är nu det näst mest talade språket i USA (efter engelska) och då spanskspråkig film och musik växer i popularitet vill du inte bli på efterkälken! Om du vill ligga i framkant inom affärsvärlden, kunna kommunicera lätt med nästan halva planeten, eller om du helt enkelt vill ha en ny hobby, hjälper ESL:s breda utbud av spanska språkresor utomlands dig att nå ditt mål!
 

Spanskaskakurser utomlands

Vi är stolta över att samarbete med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål eller nivå så har vi en kurs för Dig!

ESL course plus junior hub hero

Språkkurs PLUS Aktiviteter (8- till 17-åringar)

Programmen « Språk PLUS » har utformats för de som önskar koncentrera sig på att utöva en sport eller på en speciell aktivitet, som en integrerad del av språkprogrammet.
 
Det är alltid lättare att lära sig samtidigt som man utövar sin favoritsysselsättning. Våra program « Språk PLUS » erbjuder unga studeranden ett lättsamt närmande till språkinlärningen för att stimulera intresse och framsteg med glädje.

Mer information
esl course plus hub hero

Kurs PLUS

Våra PLUS-kurser erbjuder möjlighet att förena språkundervisning med regelbundet utövande av en sport eller en viss aktivitet som ingår i programmet. Tack vare våra kulturella extraaktiviteter, som bland annat matlagning, musik, dans, film, hållbar utveckling och yoga, kan du kombinera språkinlärning med en autentisk kulturell upplevelse.

Mer information
ESL private course junior

Privatkurser junior

För en del personer är en traditionell språkskola kanske inte det bästa alternativet för att lära sig ett språk. Vi har en lösning som erbjuder personlig undervisning i en unik miljö: Språkkurser i total fördjupning i lärarens hem. Denna tjänst matchar studenter med en erfaren språklärare i landet de väljer. Resultatet? En personlig inlärningsupplevelse som ger snabbast möjliga framsteg i språket.

Mer information
esl teacher training course hero

Kurser för språklärare

Oavsett om du är ny inom utbildningsområdet eller en erfaren lärare, kommer vår språklärarutbildning att ta din karriär till nästa nivå! I partnerskap med ackrediterade lärarutbildningscentra på fantastiska internationella platser erbjuder vi utvecklingskurser för både infödda och icke infödda språklärare.

Mer information
esl young learners course hero

Sommarläger

Varje sommar möter unga studeranden fatta ett beslut: kommer de att studera för att förbereda sig för skolan, eller kommer de att ta semester och njuta av sin frihet? På våra språkkurser utomlands kan de göra båda!

Under ett sommarläger med ESL kommer deltagarna att resa till en av våra vackra platser för att lära sig ett språk efter eget val i en säker och stimulerande miljö, full av andra ungdomar från hela världen.

De kommer att spendera sina förmiddagar med att lära sig språket genom fördjupande dagliga lektioner och eftermiddagarna och helgerna med att umgås med sina nya vänner, sporta och utforska omgivningarna på roliga, ledarledda utflykter.

Det här är din chans att förvandla din språkkurs till en språkferie!

Mer information
esl family course hero

Kurser för familjer

Med våra kurser för hela familjen har barnen roligt med andra barn från hela världen, medan föräldrarna njuter av en aktiv semester, fördjupade i en ny kultur.

Mer information
esl blended course hero

Blandat lärande

Blandad lärande är den perfekta kombinationen av en kurs på plats i utlandet med online-lektioner. Onlinekursen kan tas före och / eller efter din kurs utomlands - det är ett fantastiskt sätt att värma upp före din avresa så att du är extra förberedd för upplevelsen. På samma sätt om du väljer en onlinekurs efter dina studier på plats, garanterar att du att alla dina nyförvärvade färdigheter hålls vid liv!

Mer information
esl general course hero

Allmänna kurser

Faktum är: det finns inget effektivare sätt att lära sig ett språk än att använda det och utsättas för det i olika sammanhang varje dag under en tid. Det här är just vad våra allmänna kurser erbjuder dig - möjligheten att få enastående språklektioner, samt oändliga möjligheter att omsätta dina nya färdigheter i praktiken. Och det är så du cementerar dina kunskaper!

Mer information
esl 50 course hero

Kurser för 50+

Lär dig ett språk tillsammans med personer ur din egen generation. Genom att studera i fördjupning, kommer du snabbt att utveckla dina språkkunskaper medan du njuter av en spännande kulturell erfarenhet. Resa handlar om att upptäcka och träffa andra och våra program för studenter över 50 år är den perfekta kombinationen av en givande semester och att träna hjärnan!

Mer information
esl 30 course hero

Kurser för 30+

Dessa kurser erbjuder en vuxnare studiemiljö än i en standardkurs för vuxna (vilka är tillgängliga för alla över 30 år). Om du främst behöver lära dig engelska för mer informella delar av ditt yrkesliv till skillnad för ett specifikt professionellt mål, är denna kurs ett perfekt val.

Mer information
esl work experience course hero

Work & Study

Dessa program kombinerar en allmän språkkurs med en praktik, ett betalt arbete eller ett volontärprogram. Att omsätta dina språkliga färdigheter i en autentisk situation är ovärderligt och du kommer att bli överraskad av hur mycket det förbättrar din kommunikationsförmåga!

Mer information
esl private course hero

Privatkurser

För en del personer är en traditionell språkskola kanske inte det bästa alternativet för att lära sig ett språk. Vi har en lösning som erbjuder personaliserad undervisning i en unik miljö: fördjupande språkkurser i en privat miljö. Denna tjänst matchar studenter med en erfaren språklärare i landet de väljer. Resultatet? En personlig inlärningsupplevelse som ger snabbast möjliga framsteg i språket.

Mer information
esl business course hero

Affärsspråk

Att tala ett främmande språk - eller flera - kommer att främja din professionella karriär på flera sätt än ett. Bortsett från att ge dig ett mervärde som kommer att få ditt CV att stå ut inför arbetsgivare, kommer du att maximera dina möjligheter att söka jobb genom att kunna arbeta i olika länder och på olika språk.

Mer information
esl-test-your-language-level
Testa din Spanska-nivå online.

Ta reda på vilken Spanska-kurs som passar dig bäst.

Frequently asked questions about studying Spanish abroad

Var kan jag studera spanska utomlands?

Eftersom spanska talas i fler än 20 länder i världen, finns det många platser där du kan hitta den ideala kursen som passar dina behov. Från Santiago i de imponerande chilenska Anderna till de fantastiska badstränderna i Playa del Carmen, eller från Cuzcos otroliga höjd över havet till Sevillas historiska palats, är spanskan närvarande och du kommer att älska att lära känna språket och människorna som talar det!

 

 

 

 

Varför studera spanska utomlands med ESL?

Vi har hjälpt studenter att hitta deras perfekta språkkurs utomlands i över 20 år och vi är experter i att sy ihop varenda språkresa till varje enskild student och dess specifika mål. Om du söker en spansk språkresa utomlands, erbjuder vi ett brett program i 13 länder och i 41 olika städer. Våra expertrådgivare hjälper dig att organisera din idealiska språkresa och stödjer dig hela vägen, så oavsett var du väljer att studera spanska utomlands vet du att du är i de bästa händer.

Vad är fördelarna med att studera spanska utomlands?

  • Du hör spanska talas dygnet runt

  • Du träffar nya människor och övar din spanska varenda dag

  • Du kommer att kunna kommunicera med miljontals människor i hela världen

  • Slutligen (och viktigast av allt) får du en oförglömlig upplevelse du kommer att minnas i åratal framöver

Hur uppskattar du din nivå i spanska?

Om du vill veta din nivå i spanska innan du anmäler dig till en språkkurs utomlands, kan du göra vår spanska gratistest online. Du får en omedelbar återkoppling om din nivå i spanska i enlighet med EU:s gemensamma referensram för språk. Resultatet ger dig en idé om de områden där du är starkast och de som du bör jobba med. Dessutom kan resultatet användas till att välja rätt nivå för din språkkurs i spanska.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero