Språkresor till Gold Coast

Utmärkt, 187 omdömen

Upplev en stad som ingen annan när du lär dig engelska i Gold Coast, med subtropiska regnskogar, surfstränder och fridfulla vattenvägar som kombinerar för att göra staden till den mest biologiska mångfaldiga i Australien. Soldränkta sandstränder står i kontrast till magnifika moderna höghus i denna kustnära tillflyktsort, och när du studerar engelska i Gold Coast kommer du att vara totalt fördjupad i både språket och landskapet du inte hittar någon annanstans i världen. Gör dig redo att uppleva din egen unika engelska språkresa till Gold Coast!

 
Språkresor till Gold Coast
Gold Coast
1 / 10
Engelska skolor i Guldkusten

Om du vill läsa dig engelska utomlands och uppleva det bästa från två världar - det livliga australiensiska stadslivet och naturen när den är som bäst - är Gold Coast den perfekta platsen. En kurs i engelska i Gold Coast gör att du kan utveckla din engelska både i klassrummet och utanför. När du studerar engelska i Gold Coast på en av våra partnerskolor kommer du att vara nära några av stadens sevärdheter som Surfers Paradise Beach och SkyPoint Observation Deck!

Varför studera engelska i Gold Coast?

esl GoldCoast language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Med temaparker, vandringsleder och naturreservat i massor är det omöjligt att inte älska Gold Coast och en kurs i engelska i Gold Coast ger dig chansen att leva som en infödd.
 • Denna avslappnade stad är känd för sin surfing, men det finns gott om andra aktiviteter att prova, inklusive att äta ute i Chinatown i Southport och utforska kulturella aktiviteter på Home of Arts!
esl GoldCoast language stay 3 column 2
Resande
 • När du studerar engelska utomlands i Gold Coast kan du uppleva spänningen i lokala temaparker inklusive Dreamworld, Sea World och Warner Bros. Movie World.
 • I närheten är Burleigh National Park rätt plats att beundra utsikten över stranden på när du tar en paus från att plugga engelska i Gold Coast, medan Gondwana Rainforests är de största subtropiska regnskogarna i världen!
esl GoldCoast language stay 3 column 3
Arbete
 • Varje år växer industrin i Gold Coast inom sektorer som sjukvård och IKT, vilket gör det till det perfekta stället att lära sig engelska utomlands.
 • Studera engelska i Gold Coast, och du kan utforska många jobbmöjligheter i området genom våra partnerskolor - kontakta oss för mer information om att arbeta under din språkresa.

Populära frågor om att studera engelska i Gold Coast:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Gold Coast?

Du kommer enkelt att hålla din budget i Gold Coast, eftersom det finns gott om billiga restauranger, till exempel i Harbour Town, där du kan få en måltid för bara 9:50 euro (15 dollar). Kollektivtrafiken i staden är också överkomlig, med en biljett för en zon som kostar 3 euro (4:90 dollar). Våra kurser i engelska i Gold Coast börjar från bara 393 euro (610 dollar) för en vecka, och ESL ger dig gärna en gratis prisoffert för din språkresa utomlands!

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Gold Coast?

 • Upplev det bästa av australiensiskt liv på en kurs i engelska i Gold Coast, där du kan surfa, sola och frossa på färsk fisk och skaldjur hur mycket du vill!
 • När du studerar engelska utomlands i Gold Coast kommer du att träffa många andra studenter från universitetet medan du lär känna några av de mest unika attraktionerna i landet.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Gold Coast?

Med partnerskolorna i Gold Coast kommer vi att kunna skräddarsy din kurs efter dina behov - så du behöver bara berätta för oss vad du vill uppnå med din språkkurs utomlands! Några av de engelska kurserna i Gold Coast som vi erbjuder inkluderar:

 • Kurser på A1- till C1-nivå, inklusive halvintensiva och intensiva lektioner
 • Förberedande examenskurser för IELTS
 • Specifika arbetsutbildningar (t.ex. Barista)
 • Kurser Engelska PLUS aktivitet (surfing, dykning, tennis)

Har du några övriga frågor om att studera engelska i Gold Coast?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig