ESL Netherlands language stay

Nederländerna

Bra, 73 omdömen
Vill du lära dig Nederlänska utomlands? Hitta din favoritplats i Nederländerna!

Språkresor Nederländerna

Väderkvarnar, tulpaner och cyklar – det finns mer i Nederländerna än bara dessa stereotyper! Upplev det själv när du läser nederländska i Nederländerna och övar och praktiserar varje dag i total fördjupning. En kurs i nederländska i Nederländerna erbjuder det bästa av två världar – på landsbygden hittar du charmiga småstäder och platta landskap i överflöd, medan du i de moderna, gröna städerna som Amsterdam och Rotterdam alltid hittar något nytt att upptäcka.
 

Nederländska kurser i Nederländerna

Vanliga frågor om Nederlänskakurser i Nederländerna.

Varför läsa nederländska i Nederländerna?

Förutom att du får fantastiska minnen av att utforska detta vackra land, får du på en kurs i nederländska i Nederländerna:

  • erfara total fördjupning genom att tala och höra nederländska dygnet runt
  • lära känna exakt hur det är att leva och studera utomlands i en internationell miljö
  • komplettera ditt CV och förbättra din språkprofil
  • utveckla dina mjuka färdigheter då du diskuterar och kommunicerar på ett helt främmande språk och sätter dig in i en ny kultur

Vad kommer jag att göra på min kurs i nederländska i Nederländerna?

På ESL väljer vi omsorgsfullt ut våra partnerskolor och arbetar nära dem för att säkra att våra studenter ska kunna både välja och få kvalitet när de beslutar sig för att studera utomlands. Oavsett din nivå och hur länge du vill studera, hjälper vi dig att hitta din ideala kurs som passar dina behov och där du lär dig i en dynamisk, stimulerande miljö som låter dig få erfarenhet av total språklig fördjupning och som pushar dig att uppnå dina språkmål.

Varför välja ESL för en språkresa till Nederländerna?

Vi på ESL vill erbjuda dig chansen att utforska nya delar av världen och hjälpa dig att nå din fulla potential. Vi är stolta över att kunna erbjuda studenter nya möjligheter och uppmuntra dem att uppleva samma passion som vi känner av att lära sig ett nytt språk. Detta betyder att vi lägger ner mycket möda på att välja våra partnerskolor för att, tillsammans med dem, se till att du får den bästa kursen som finns att få. Att lära dig nederländska i Nederländerna ger dig chansen att lära dig av experter och att få alla de verktyg du behöver för att förbättra dina språkkunskaper.

esl-netherlands-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.