Språkresor till Cork

Utmärkt, 240 omdömen

Irlands tredje största stad får dig att korsa många broar och ta dig över många kanaler. Med en språkresa till Cork upptäcker du en stad som förr var en ö och idag, tack vare sin unga och dynamiska befolkning, är stolt över sin ekonomiska och kulturella utveckling som är exceptionell.

 
Språkresor till Cork
Cork
1 / 10
Engelska skolor i Cork

Museer, musikarv, högtstående gastronomi och utflykter för turister - en välbalanserad cocktail väntar dig i Cork! Den kuperade fiskehamnen på Irlands sydkust charmar med sitt spektakulära urbana landskap och din pratglada befolkning. Besök ett ölbryggeri, roa dig med att gå igenom ett fängelse som blivit museum och unna dig en kväll på den viktorianska teatern Everyman med en pjäs eller en konsert.

Den näst största staden i Irland, med 140,000 invånare. Cork ligger längst ner i södra Irland och har ett rikt arkeologiskt, kulturellt och litterärt arv. Staden är byggd på en ö mellan de två huvudkanalerna i floden Lee, med små gränder, mängder med marknader, broar och kajar som ger den en varm och lockande atmosfär. Det är en fantastisk plats att promenera genom. I Cork finns det många kulturella händelser varje år, med ett flertal festivaler (film, jazz, folkmusik) som organiseras. Det finns många teatrar, restauranger, pubar och nattklubbar som bildar ett spännande nattliv. Sportfanatiker kommer också att vara nöjda med det breda utbudet. Du kan välja själv: golf, ridning, segling, fiske, kanot eller tennis, alla i vackra utomhusmiljöer. Men Corks största tillgång är utan tvekan gästfriheten hos dess invånare, som du kan praktisera din engelska med i ett gatuhörn, och göra ditt besök i Cork till en oförglömlig upplevelse.

esl cork language stay 3 column 1
esl cork language stay 3 column 2
esl cork language stay 3 column 3

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig