ESL Austria language stay

Österrike

Utmärkt, 254 omdömen
Vill du lära dig Tyska utomlands? Hitta din favoritplats i Österrike!

Språkresor Österrike

Det är måhända inte den första platsen dom dyker upp i din hjärna om du är intresserad av att lära dig tyska – men om du vill göra snabba framsteg i total fördjupning och få chansen att uppleva ett nytt land och en ny kultur, är en kurs i tyska i Österrike optimalt! Historiska platser, natursköna scenerier och aptitliga österrikiska bakelser är bara några av läckerbitarna som väntar dig på en språkresa till Österrike. Ta dina färdigheter i tyska till nästa nivå i detta underbara land när som helst under året!
 

Tyska kurser i Österrike

Vanliga frågor om Tyskakurser i Österrike.

Varför läsa tyska i Österrike?

  • Du lär dig i total fördjupning då du talar tyska på gatorna och övar med lokalborna.
  • Du får chansen att träffa människor från hela världen, studera med folk från olika kulturer och praktisera din tyska med dem.
  • Du kombinerar lärandet med berikande kulturella erfarenheter och får chansen att se dig omkring i Österrike när du utforskar i din egen takt och förstår hur livet gestaltar sig där.
  • Din kurs i tyska i Österrike blir inte bara ett tillfälle att förbättra dina språkliga kunskaper – dina mjuka färdigheter utvecklas också när du lär känna nya platser och upplever nya saker.

Var kan jag plugga tyska i Österrike?

På ESL handplockar vi våra partnerskolor och arbetar nära dem för att säkra att din kurs ska vara av högsta kvalitet då du lär dig tyska i Österrike. Pröva en kurs i Wien, där århundraden av historia återspeglas i varje gathörn, Sachertorte frestar i skyltfönstren och där du det bästa av österrikisk konst och kultur. Våra kurser i Salzburg inbjuder dig till en sagostad, omgiven av alper och tornförsedda fästningar. Titta på våra olika kurser och låt oss hjälpa dig att organisera din drömspråkresa till Österrike!

Varför välja ESL för en språkresa till Österrike?

På ESL har vi ägnat oss åt att förmedla högkvalitativa kurser till våra studenter i över 20 år och vi vill att du ska känna samma passion för språk som den som motiverar oss. Alla våra kurser erbjuder:

  • Förstklassig undervisning genom vårt stora nätverk av partnerskolor.
  • Variation: vare sig du vill ta en intensivkurs, en officiell examen eller studera som hobby, har vi den ideala kursen för dig och dina behov.
  • Gratis, personaliserad rådgivning före, under och efter din språkresa med oss.
  • Möjligheten att få erfarenhet av ett språk och en kultur på nära håll.
esl-austria-which-city-to-choose-banner.
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.