esl travel english usa hero

USA

Utmärkt, 2762 omdömen
Vanliga frågor om att studera Engelska utomlands.

Språkresor USA

Som ett av världens största länder, med ett nästan oändligt antal platser för att lära dig engelska, är USA ett av de populäraste resmålen för studenter som vill studera utomlands och fördjupa sig i den hektiska, ikoniska amerikanska livsstilen. Om du söker en språkresa till USA, har vi på ESL ett enormt urval kurser att välja bland, som du kan ge en personlig anpassning till dina individuella behov. Din amerikanska dröm börjar här!
 

Engelska kurser i USA

Vanliga frågor om Engelskakurser i USA

Varför läsa engelska i USA?

Amerikansk engelska sprids över världen genom serier, filmer och musik, så det är en typ av engelska som vi är vana och bekväma med. Att se på film är fint, men det låter dig inte öva dina språkliga färdigheter på samma sätt som en unik språkresa till USA gör! USA är ett enormt och varierat land med erkänt vänliga lokalinvånare som du lätt kommer i samspråk med och blir vän med på nolltid. Om du tänker dig att tillbringa en tid i detta otroliga land medan du bygger upp dina kunskaper och lär dig någonting nytt, är en kurs i engelska i USA ett fantastiskt sätt att göra det.

Var kan jag studera engelska i USA?

Tack vare dess otroliga storlek, finns det massor av olika platser att välja på för din kurs i engelska i USA. Upplev den avslappnade kaliforniska livsstilen i LA, San Diego eller i San Francisco, eller bege dig till andra sidan till östkustens kulturella centrum New York, vår populäraste destination för att plugga engelska i USA. Med kurser på några av USA:s mest ikoniska platser, som Seattle, Boston, Chicago, Washington D.C. och Miami, erbjuder ESL dig enorma valmöjligheter att studera på språkskolor av hög kvalitet över hela landet.

Varför välja ESL för min kurs i engelska i USA?

Vi har många års erfarenhet som språkreseföretag och har organiserat unika språkupplevelser för våra studenter i över 20 år nu. Vi erbjuder kvalitetskurser genom våra partnerskolor, utvecklar gedigna relationer till dem och besöker dem personligen för att se hur våra studenter lär sig och utvecklas. Vi vet att resa utomlands också kan innebära en hel del organiserande för dig, vilket är varför du får din egen språkreserådgivare som lyssnar och guidar dig genom hela processen med gratis, personaliserade råd. På ESL vill vi hjälpa dig att uppnå dina språkliga mål på din språkresa till USA och vi har verktygen och erfarenheten som får dig att göra det!

esl-usa-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.