Språkresor till Paris

Utmärkt, 556 omdömen

Föreställ dig att promenera längs eleganta Champs-Élysées, umgås med vänner över en   ostbricka och ett glas Bordeaux, eller prova läckra bakverk - allt medan du pluggar franska i Paris! Att studera franska i Paris ger dig den unika möjligheten att se denna stad i ett nytt ljus när du tränar på dina färdigheter och lär dig hur livet verkligen ser ut i den här mycket eleganta metropolen. Paris är den främsta destinationen för en fransk språkresa utomlands, och du kommer säkert att älska staden så snart du landar!

 

 
Språkresor till Paris
Paris
1 / 10
Franska skolor i Paris

Var bättre att studera franska utomlands än i Frankrikes huvudstad? Paris är en speciell stad med gator fulla av kultur, historia och en viss "je ne sais quoi"! Du kommer att älska att utforska Paris bortom Notre Dame och Louvren på din kurs i franska i Paris och lära känna staden mer varje dag när du tränar din franska i total fördjupning. Våra partnerskolor finns på populära platser runt om i staden, så du kan ta en promenad längs Seine i Sorbonne-området eller shoppa i Opéra-området under rasterna!

 

Varför studera franska i Paris?

esl paris language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Denna ikoniska stad ger dig en oförglömlig erfarenhet av att lära dig franska utomlands. Du får uppleva historiska sevärdheter som Sacre-Coeur, Eiffeltornet och Parisoperan samtidigt som du förbättrar dina språkkunskaper varje dag på din kurs i franska i Paris.
 • Du kommer att leva som en infödd medan du studerar franska i Paris och utforskar alla stadens 20 stadsdelar - från populära restauranger och barer runt Canal Saint-Martin till de mysiga gatorna i Montmartre.
esl paris language stay 3 column 2
Resande
 • Ingen resa till Paris skulle vara komplett utan att besöka det historiska Château de Versailles, tidigare Marie Antoinettes hem - det här är den perfekta platsen att uppleva Frankrikes överdådiga historia på din franska språkresa till Paris!
 • Vinälskarna hittar mycket att njuta av i den omgivande regionen, från Loiredalens utsökta viner till det berömda champagnedistriktet.
esl paris language stay 3 column 3
Arbete
 • Paris är en av de främsta affärsdestinationerna i Europa, med affärslivet centrerad till det moderna området La Défense - Europas största specialbyggda affärsdistrikt!
 • I Paris ligger internationella företag inom ekonomi, mode, teknik och transport, och våra partnerskolor kan hjälpa dig att hitta jobbmöjligheter i staden - kontakta oss för mer information om att arbeta i Paris.

Populära frågor om att studera franska i Paris:

Hur mycket kostar det att bo och studera franska i Paris?

Våra kurser i franska i Paris börjar från bara 330 euro, vilket ger dig mycket kvar av din budget för att utforska denna ikoniska huvudstad! Som mathuvudstad kan du välja att äta på exceptionella Michelin-stjärniga restauranger eller hålla dig till lokala pärlor, där en måltid kan uppgå till 15 euro. Att resa runt i staden är lätt med en enda tunnelbanebiljett som kostar 1:90 euro. Kontakta oss för en gratis prisoffert för din franska språkresa till Paris.

 

Vilka är fördelarna med att studera franska i Paris?

 • Paris är Frankrikes hjärta där du kan uppleva det bästa av fransk kultur medan du fördjupar dig i språket på en fransk språkkurs utomlands.
 • Den idealiska platsen för yrkesverksamma som vill lära sig franska utomlands för sitt arbete tack vare dess status som ett stort affärscentrum. Här bor också många utlänningar och internationella studenter som helt säkert kommer att välkomna dig till den parisiska livsstilen under din kurs i franska i Paris!

Vilken typ av kurser i franska kan jag göra i Paris?

Våra partnerskolor erbjuder standardkurser, intensiva, superintensiva och kombinerade kurser, så allt du behöver göra är att bestämma hur länge du vill stanna! Några av våra franska kurser i Paris inkluderar:

 • Standardlektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensiva och superintensiva kurser
 • Förberedande examenskurser för DELF och DALF 
 • Kurser i affärsfranska
 • Sommarläger för juniorer i åldern 13 - 17 år, inklusive aktivitetsprogram som fotboll

Har du några övriga frågor om att franska language i  Paris?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig