Studera engelska i Dubai

Utmärkt, 39 omdömen

Dubai är ett av de nya resmålen för att lära sig engelska utomlands, med tusentals studenter som flockas till staden varje år för att starta sin språkresa. Som en väldigt kosmopolitisk stad ger att studera engelska i Dubai dig möjlighet att fördjupa dig i en stor mängd olika kulturer. Eftersom Dubai är en av de snabbast växande städerna i världen, får du chansen att se några av de mest imponerande uttrycken för modern arkitektur. Stig in i en snabb, modern värld med en kurs i engelska i Dubai!

 
Studera engelska i Dubai
Dubai
1 / 10
Engelska skolor i Dubai

Dubai är ett populärt val för studenter som vill studera engelska utomlands, på grund av sin internationella atmosfär, välkomnande kultur och hisnande sevärdheter. Det är också ett bra val med tanke på de engelska skolornas höga kvalitet. Våra partnerskolor erbjuder ett stort utbud av kurser i engelska för både juniorer och vuxna studenter. Du får chansen att uppleva stadens puls i vår partnerskolas centrala lokaliteter i Jumeirah Lake och i Knowledge Park medan du lär dig engelska i Dubai.

Varför studera engelska i Dubai?

ESL Dubai language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Internationella studenter kommer till Dubai från hela världen, vilket gör staden enormt multikulturellt och levande. Att plugga engelska i Dubai innebär att du utövar dina språkkunskaper genom att navigera i denna komplexa och fascinerande atmosfär.
 • Dubais skyline är ett verk av mänsklig teknik och inkluderar några av de mest imponerande skyskraporna i världen, inklusive den högsta byggnaden som någonsin byggts: Burj Khalifa.
ESL Dubai language stay 3 column 2
Resande
 • Dubai är en stad som har mycket att ge med avseende på sightseeing. När du studerar engelska i Dubai kan du besöka de moderna skatterna i Dubais shoppingcenter och akvarium, eller de gamla underverken i Gamla stan.
 • Dubai har ett idealiskt läge för att utforska UAE, bara en timmes bilresa från den berömda staden Abu Dhabi. Dubai har också ett antal mindre, mer traditionella byar i närheten samt beduinläger för dem som vill se en annan sida till UAE.
ESL Dubai language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Dubai är en skattgömma för dem som vill göra lite spännande sökande under sitt engelska program utomlands. Under din vistelse kan du prova fallskärmshoppning, hajbursdykning, ökensafari, samt besöka ett antal temaparker och vattenparker.
 • För dem som föredrar ett mer avslappnat förhållningssätt för sin språkresa utomlands finns kilometervis av vacker, sandig kustlinje för sol och bad. Missa inte att ta en lugn färjetur på Dubais vattenkanal för att beundra alla sevärdheter i staden per båt!

Populära frågor om att studera engelska i Dubai:

Hur mycket kostar det att studera och bo i Dubai?

Våra engelska program i Dubai kan kosta så litet som 265 dollar per vecka, med flera alternativ tillgängliga för att passa din budget och dina studiemål. Dubai är en stad där du kan göra aktiviteter och köpa tjänster som kan vara allt från lyxiga till ekonomiska. Att åka taxi kostar cirka 3 dollar för fem kilometer och en månadsbussbiljett kostar i genomsnitt 80 dollar, med möjlighet till en studentrabatt. Utöver transport kan du få en måltid på en rimligt prissatt restaurang för så lågt som 10 dollar. För mer information är du alltid välkommen att kontakta ESL för en gratis prisoffert för din kurs i engelska i Dubai.

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Dubai?

 • Otroliga 88 % av Dubais befolkning är internationell, det betyder att du direkt kommer att känna dig hemma då du studerar engelska utomlands i denna fantastiskt kosmopolitiska stad.
 • Utöver språkinlärning, ger dig en språkresa till Dubai tillgång till dess orörda stränder och oändliga lista över aktiviteter både inom och utanför staden.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Dubai?

I Dubai finns en mängd högkvalitativa engelska skolor, vilket innebär att du har ett brett utbud av kurser att välja mellan om du letar efter att studera engelska i Dubai. Några av de fantastiska kurserna i engelska i Dubai hos våra partnerskolor inkluderar:

 • Allmänna språkkurser (halvintensiva)
 • IELTS-förberedelse
 • Lektioner i affärsengelska
 • Lektioner i engelskt tal och uttal

Har du några övriga frågor om att engelska language i Dubai?