ESL Taiwan language stay

Taiwan

Utmärkt, 38 omdömen
Vill du lära dig Kinesiska utomlands? Hitta din favoritplats i Taiwan!

Språkresor Taiwan

Att studera kinesiska utomlands är ditt sätt att slå dig in i hjärtat av internationell business och få möjlighet att kommunicera med otroliga en miljard kinesisktalande över hela världen. Att lära dig kinesiska i Taiwan ger dig en helt unik upplevelse av att plugga språket i en annorlunda kultur, samtidigt som du inte ger avkall på din egen komfort eller livsstil. Taiwan är ett land som ofta kallas det "bästa landet att leva i för utlänningar" av olika nationaliteter. När du börjar lära dig kinesiska i Taiwan och provar det unika köket, träffar den vänliga lokalbefolkningen och utforskar metropolen Taipei, kommer du att se varför!

Under din språkresa till Taiwan lär du dig traditionell kinesiska (i motsats till den förenklade versionen som talas på fastlandet). Detta kommer att ge dig en större förståelse för de moderna dialekterna som talas i dagens kinesiska samhälle och det finns inget som att beställa ditt "Bubbelte" med de traditionella kinesiska fraserna. Studera kinesiska i Taiwan och upplev en traditionell kultur i en unik modern miljö!

Kinesiska (Mandarin) kurser i Taiwan

Det är också ett industriellt utvecklat land vars snabba och varaktiga framsteg har låtit det nå en levnadsstandard jämförbar med Europas länder. Totalt i takt med multimediarevolutionen tillverkar landet IT-material av senaste generationen och high-techapparater av högsta kvalitet. Ön täcks till 70 % av en yppig vegetation som favoriseras av det subtropiska klimatet. På denna ö av blygsam storlek (36 000 km2) är kontrasterna slående och erbjuder en rik mångfald.

esl taiwan which city to choose banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.