Språkresor till Dublin

Utmärkt, 1351 omdömen

Gör en engelsk språkresa till Dublin och dyk ner i en av Europas mest inbjudande och vänliga städer! Hos ESL blir våra kurser i engelska i Dublin mer och mer populära för varje år. Irländsk charm och skolor av hög kvalitet lockar till sig studenter från hela Europa och världen. Från de ikoniska irländska författarnas favoritpubar till det spännande utbudet av mat och dryck (inklusive det berömda Guinness), är Dublin ett livfullt resmål för alla som är intresserade av att fördjupa sig i den irländska kulturen på sin språkresa utomlands.

 

 
Språkresor till Dublin
Dublin
1 / 10
Engelska skolor i Dublin

ESL har ett brett utbud av kurser i engelska i Dublin att välja från. Alla våra partnerskolor erbjuder total fördjupning under lektionerna för att hjälpa dig till snabba framsteg. Vad än din anledning är att vilja utveckla dina färdigheter, hjälper våra kurser i engelska i Dublin dig att uppnå dina mål. Det finns skolor från stora för alla åldrar i hjärtat av legendariska Temple Bar, till skolor i engelska för äldre studenter på lugna lägen vid kanalerna – du kommer utan tvekan att hitta den perfekta kursen i engelska i Dublin för dig!

 

Varför studera engelska i Dublin?

esl dublin language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Lokalbornas berömda humor och gästfrihet gör att du känner dig välkommen på en gång när du studerar engelska i Dublin.
 • Njut av stämningen på legendariska pubar som Temple Bar och utforska århundradens historia på Guinness Storehouse eller Dublin Castle tillsammans med internationella studenter och inflyttade.
esl dublin language stay 3 column 2
Resande
 • Dublin är porten till vackra Irland och inget sätt är bättre för att lära sig engelska än att resa runt i landet och prata med lokalinvånarna.
 • Ta en paus från att plugga engelska i Dublin och utforska den keltiska atmosfären i Galway eller njut av havsluften i närbelägna Howth, en charmig liten fiskeby.
esl dublin language stay 3 column 3
Arbete
 • Dublin är Irlands affärscentrum och om du studerar engelska utomlands för att jobba, finns det gott om möjligheter i staden, speciellt inom turism, teknik och finans.
 • I Dublin ligger de fem största mjukvaruföretagen och med 706 000 yrkesverksamma i staden kommer vuxna studenter att hitta många tillfällen att nätverka – du kan kontakta ESL för att få veta mer om arbetsmöjligheter i Dublin.

Populära frågor om att studera engelska i Dublin

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Dublin?

Som Irlands huvudstad är Dublin dyrare än landets andra delar, men är fortfarande ett billigare alternativ än andra resmål. Våra kurser i engelska i Dublin hittar du från 340 euro per vecka och en måltid ute på en enkel restaurang kan kosta dig 15 euro. Att ta sig runt i staden är också enkelt – en bussbiljett kostar bara 2:15 euro. Kontakta oss för en gratis prisoffert för en språkresa utomlands till Dublin.

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Dublin?

 • Fördjupa dig i den unika irländska kulturen när du plugga engelska i Dublin. Upplev stadens vibrerande atmosfär genom gatuartisterna på Grafton Street eller de vackra anläggningarna på Trinity College!
 • Yngre studenter kommer att hitta gott om spännande attraktioner i staden som även erbjuder arbetstillfällen för de som studerar engelska i Dublin för att jobba.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Dublin?

Vare sig du vill lära dig engelska i Dublin för resande eller för arbete, har ESL en språkkurs utomlands för dig! Våra partnerskolor erbjuder en rad praktiskt inriktade kurser i engelska i Dublin så att var och en ska kunna finna rätt kurs för sin språknivå! Några av de program vi erbjuder inkluderar:

 • Sommarskola för juniorer
 • Standard- och intensivkurser på nivåer från A1 till C1
 • Förberedande examenskurser för IELTS som standard- eller intensivkurs
 • Kurser i engelska för arbetet och affärer

Har du några övriga frågor om att engelska language i Dublin?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig