ESL Jordan language stay

Jordanien

Bra, 101 omdömen
Vill du lära dig Arabiska utomlands? Hitta din favoritplats i Jordanien!

Språkresor Jordanien

Att lära dig arabiska utomlands är din nyckel till den arabiska världen av handel, kultur och diplomati, samtidigt som du blir en av de 300 miljoner som talar arabiska över hela världen. När du väljer att studera arabiska i Jordanien, kommer det att ge dig denna möjlighet medan du fördjupar dig i den urgamla historien och det vackra jordanska landskapet. Som värd för några av mänsklighetens äldsta civilisationer, kommer Jordanien låta dig lära känna språkets historiska rötter, när du studerar arabiska här. Dagens Jordanien definieras av ett varmt och välkomnande folk, som mer än gärna hjälper dig att träna din arabiska och delar med sig av sin kultur.

Du kommer att bli förvånad över hur snabbt dina nya språkkunskaper kommer att blomstra av att på bara några veckor utforska landet och träffa dess människor! Studera arabiska i Jordanien och gör dig redo att ta till dig en ny värld av kultur och historia.

Arabiska kurser i Jordanien

Stolt över sin beduintradition, fredligt och lugnt, är landet det gästvänligaste man kan tänka sig. Modern infrastruktur för turismen ger tillfälle att upptäcka storartade sevärdheter. Petra, staden som utmejslats ur de rosa klipporna, vittnar om det magnifika imperium som etablerades av nabatéerna. . Att flyta i Döda havet, dyka i Röda havets turkosblå vatten, eller svalka sig vid en oas i Wadi Rumöknen - en andlig resa till civilisationens vagga.

esl jordan which city to choose banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.