Språkresor till Sliema

Bra, 370 omdömen

Denna tidigare fiskeby är nu en av de livligaste kustdestinationerna i Malta, och lokalbefolkningen välkomnar dig med öppna armar när du följer en kurs i engelska i Sliema. Med promenader längs havet, vattensporter och kvällsliv, kommer din engelska språkresa till Sliema att bli en fantastisk upplevelse! Ansluten till St Julian's via en härlig strandpromenad, erbjuder denna lilla stad dig traditionell maltesisk charm med massor av attraktioner för att göra dina språkstudier utomlands i Malta perfekta.

 
Språkresor till Sliema
Sliema
1 / 10
Engelska skolor i Sliema

Med utsikt över staden Valletta och med en mängd attraktioner, kommer du att bli bortskämd av nöjesutbudet på din kurs i engelska i Sliema. På våra partnerskolor, kommer du att följa en fantastisk språkkurs, fördjupa dig i språket och när du behöver ta en paus från dina lektioner i engelska i Sliema, kan du besöka historiska sevärdheter som Fort Tigné och St Julian's Tower.

 

Varför studera engelska i Sliema?

esl sliema language stay 3 column 1
Stadsliv
 • När du bor och studerar engelska i Sliema, kommer du att fängslas av det historiska centrumet, där du kan förlora dig i gränder, upptäcka Sliema Beach och se en show på Teatru Salesjean!
 • För att beundra Sliemas strandpromenad ur en annan synvinkel, njut av en båttur runt Marsamxett Harbour, eller beundra de historiska husen utmed Independence Garden - kontakta oss för mer information om att bo i Sliema
esl sliema language stay 3 column 2
Resande
 • Om du längtar efter en avkopplande paus under din språkkurs i engelska i Sliema, ta bussen till Golden Bay eller Mellieħa Bay, Maltas största sandstrand där du kan njuta av vattensporter och simma i det klara vattnet!
 • Det är också möjligt att ta en båttur över hamnen för en dag i Valletta, en fantastisk stad fylld med attraktioner, inklusive National War Museum och Museum of Fine Arts.
esl sliema language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • En båttur är ett perfekt sätt att uppleva Maltas otroliga kustlinje medan du lär dig engelska utomlands, men om du känner dig modig kan du också ta seglingslektioner för att lära dig att manövrera själv!
 • I övrigt kan du utforska havsdjupet på en dyklektion, eller njuta av en rundvandring bland de historiska sevärdheterna i Sliema för att lära dig mer om denna fascinerande stad.

Populära frågor om att studera engelska i Sliema:

Hur mycket kostar det att bo och studera engelska i Sliema?

Våra kurser i engelska i Sliema startar från 285 euro per vecka, och det är möjligt att bo ekonomiskt i staden. En måltid kostar mellan 8 euro och 20 euro, medan att resa på ön också är prisvärd, med bussbiljetter som kostar 1:50 euro på vintern och 2 euro på sommaren. Kontakta oss för en gratis prisoffert för din språkresa till Sliema!

 

Vilka är fördelarna med att studera engelska i Sliema?

 • Studera engelska utomlands på en av Maltas mest populära platser för utlandsboende och internationella besökare, där du kan uppleva både traditionell maltesisk historia och modern livsstil.
 • På en kurs i engelska i Malta kan du prata med den vänliga lokalbefolkningen, liksom försöka dig på spännande aktiviteter i området under en minnesrik språkresa utomlands.

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Sliema?

När du tar en språkkurs utomlands på Malta, kommer du att totalt fördjupa dig i språket både i och utanför klassrummet, vilket innebär att du gör snabba framsteg när du talar engelska varje dag. Några av de engelska kurser i Sliema våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Lektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kurser i affärsengelska i minigrupp
 • Examensberedande kurser (B2-C2)

Har du några övriga frågor om att engelska language i  Sliema?