ESL Brazil language stay

Brasilien

Utmärkt, 100 omdömen
Vill du lära dig Portugisiska utomlands? Hitta din favoritplats i Brasilien!

Språkresor Brasilien

Studera portugisiska med en vibrerande fond av karneval, regnskog, soldränkta stränder och naturens underverk på en språkkurs i Brasilien! Om du alltid har velat falar português, är en kurs i landet där över 200 miljoner har språket som modersmål definitivt det rätta! ESL:s olika kurser hjälper dig att lära dig portugisiska i Brasilien i total fördjupning med hjälp av vyerna och ljuden från denna varierade nation på en otrolig språkresa du aldrig kommer att glömma.
 

Portugisiska kurser i Brasilien

Vanliga frågor om Portugisiskakurser i Brasilien.

Varför studera portugisiska i Brasilien?

Om du vill lära dig portugisiska fort, är total fördjupning i ett land där språket talas varje dag nyckeln. Inte bara kommer dina färdigheter i att tala, förstå och läsa att förbättras när du ser och hör portugisiska överallt, utan dina mjuka färdigheter utvecklas också allteftersom du lär känna ett halt nytt land och en helt ny kultur. Du får möjlighet att öva med studenter som, liksom du, kommit till Brasilien för att plugga portugisiska och du får egen erfarenhet av brasilianskt liv då du studerar och bor i Latinamerika.

Var kan jag ta en kurs i portugisiska i Brasilien?

Vi skräddarsyr våra kurser efter dina behov, hjälper dig att bestämma längden av din kurs, vilka lektioner du ska gå på och även hur du ska bo när du kommer dit. Låt oss få veta din målsättning och vad du skulle vilja se medan du lär dig portugisiska i Brasilien, så kommer våra språkreserådgivare att stödja dig hela vägen.

Vilken typ av portugisiska talar de i Brasilien?

Brasiliansk portugisiska uppfattas av många som en något lättare variant av språket, då det vanligtvis talas långsammare och vokalerna är mer öppna. Med 200 miljoner som har brasiliansk portugisiska som modersmål kan man gott säga att det är den vanligaste portugisiskan! Emellertid, när det gäller språk är allt relativt! Det beror på vilken typ av portugisiska du helst vill lära dig, men när brasilianare och portugiser pratar med varandra har de inget problem att förstå varandra, så oroa dig inte. En språkresa till Brasilien kommer att ge dig möjlighet att kommunicera med upp till 250 miljoner portugistalande i hela världen!

esl brazil which city to choose banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.