Språkresor till Moskva

Utmärkt, 75 omdömen

En kurs i ryska i Moskva kommer att fördjupa dig i en fascinerande värld av historia, politik och unika attraktioner. Du kommer att utforska ikoniska sevärdheter som Röda Torget medan du studerar ryska i Moskva och lär dig också mer om den ryska kulturen när du provar traditionella delikatesser. När du studerar ryska i Moskva, får du ett oförglömligt äventyr i en av de mest unika städerna i världen!

 
Språkresor till Moskva
Moskva
1 / 10
Ryska skolor i Moskva

Moskva har en mängd olika hisnande sevärdheter, så oavsett om du vill utforska historia på ett museum eller promenera på de lugna gångvägarna i en stadspark, kommer du inte att glömma tiden du studerade ryska i Moskva. Från Bolshoi-teatern till Eremitage-trädgården får du uppleva det bästa av stadens sevärdheter när du pluggar ryska i Moskva på en av våra partnerskolor. Lär dig ryska i Moskva och upplev storslagna sevärdheter i staden medan du talar och övar din ryska varje dag!

Varför studera ryska i Moskva?

esl moscow language stay 3 column 1
Stadsliv
 • Moskva är ett måste att besöka om du är intresserad av rysk politik och historia - på en kurs i ryska i Moskva, kan du besöka Kremls museer, Lenins mausoleum och den berömda Vasilijkatedralen!

 • För en unik vy över staden, gå till Sparvbergen, där Moskvauniversitetet ligger, och häpna över de utsmyckade stationerna i Moskvas tunnelbana.
esl moscow language stay 3 column 2
Resande
 • Även om det finns tillräckligt att utforska då du studerar ryska i Moskva, kan du ge dig ut ur staden för att se Arkhangelskoye-museet, en historisk egendom med eleganta palats och trädgårdar.
 • Rundturen Gyllene ringen tar dig till gamla ryska städer och bland dessa är Yaroslavl en fantastisk dagsutflykt, där du kan beundra fler än 800 arkitektoniska monument!
esl moscow language stay 3 column 3
Arbete
 • Som Rysslands huvudstad erbjuder Moskva massor av möjligheter för yrkesverksamma som studerar ryska utomlands, inom sektorer som tillverkning och energi.
 • Om du vill utforska volontärmöjligheter inom lokala projekt i staden, kan våra partnerskolor hjälpa dig med att hitta dessa - kontakta oss för mer information!

Populära frågor om att studera ryska i Moskva:

Hur mycket kostar det att bo och studera ryska i Moskva?

Våra ryska kurser i Moskva börjar från 90 euro (8 200 rubel), och andra kostnader i staden är låga. Kollektivtrafiken i staden är otroligt överkomlig, 0:55 euro (50 rubel) per resa, medan en traditionell rysk måltid på en bra restaurang kan kosta 22 euro (2 000 rubel). ESL ger dig gärna en gratis prisoffert för din språkresa utomlands till Ryssland!

Vilka är fördelarna med att studera ryska i Moskva?

 • Moskva är en otroligt dynamisk stad, och på en kurs i ryska i Moskva får du chansen att lära dig språket av infödda lärare, omgiven av ikoniska attraktioner.
 • Det finns så mycket att utforska i den här historiska staden, från arbetsmöjligheter till kända museer, så du kommer att få en oförglömlig tid när du pluggar ryska i Moskva.

Vilken typ av kurser i ryska kan jag göra i Moskva?

Våra partnerskolor ser till att du gör stora framsteg då du studerar ryska i Moskva, och oavsett om du är en junior- eller vuxenstudent, kommer du att hitta en språkkurs i ryska för din nivå och dina mål. Några av de ryska kurserna i Moskva som vi erbjuder inkluderar:

 • Standardlektioner från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Förberedande examenskurser för TRKI
 • Kombinerade privat- och grupplektioner

Har du några övriga frågor om att studera ryska i Moskva?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig