esl language learning chinese singapore hero image

Singapore

Utmärkt, 1 omdöme
Vill du lära dig kinesiska utomlands? Då är Singapore det idealiska resmålet!

Studera kinesiska (mandarin) i Singapore

Singapore är en pulserande metropol, kännetecknad av rena gator, innovativ teknik och en hög livskvalitet för både lokalbefolkningen och besökarna. Studenterna kan spendera sin tid med att utforska den kosmopolitiska mixen av kulturer, kök och människor som Singapore erbjuder - medan de övar sina språkkunskaper med den stora kinesisktalande befolkningen. Staden röstas ofta fram som en av de trevligaste, säkraste och renaste platserna att bo i världen, vilket gör den till ett särskilt attraktivt ställe att utforska mellan lektionerna. Sammantaget är att välja en språkresa till Singapore perfekt för studenter som vill få ovärderliga färdigheter i kinesiska i en idyllisk, spännande stad.

Kinesiska (Mandarin) kurser i Singapore

Vanliga frågor om kurser i kinesiska (mandarin) i Singapore

Varför studera kinesiska (mandarin) i Singapore?

Kinesiska är ett av de snabbast växande och vitt spridda språken i världen. När du lär dig språket i ett land där det är ett officiellt språk, som Singapore, kommer du att omges av det dygnet runt. Medan kinesiska är allmänt talat i Singapore, är engelska ett annat officiellt språk i landet, så du kommer att finna att anpassningen till livet i Singapore kommer att vara mycket smidigare än i många andra länder där du kan studera språk.

Fördelarna med kurser i kinesiska (mandarin) i Singapore med ESL

ESL är ett företag med över 25 års erfarenhet av att hjälpa tusentals studenter med att hitta sitt idealiska språkprogram över hela världen. Att välja att resa med ESL kommer att ge dig:

  • Gratis, personlig rådgivning och support före, under och efter ditt program
  • Tillgång till vår fulla portfölj av noggrant granskade skolor och boendealternativ.
  • Vår lägstaprisgaranti: Vi matchar priset om du hittar samma kurs till en lägre kostnad från en annan skola eller förmedlare

Var kan jag studera kinesiska (mandarin) i Singapore?

Din språkkurs i Singapore kommer att äga rum i själva staden, men i en vidsträckt metropol som Singapore, är det långt ifrån en begränsning! Från den gröna och välbeställda stadsdelen Orchard till det mer traditionella, historiska området Tanglin ger Singapore dig en hel värld av nya miljöer att utforska.

ESL Singapore which city to choose banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.