ESL England language stay

England

Utmärkt, 9485 omdömen
Vill du lära dig Engelska utomlands? Hitta din favoritplats i England!

Språkresor England

Under många år har England hållit toppositionen som resmål för språkresor och av goda skäl. En språkresa till England är ett fantastiskt tillfälle att omges av engelska dag ut och dag in och snabbt utveckla de där nödvändiga färdigheterna i språket. På ESL har vi nu hjälpt studenter att plugga engelska i England i mer än 20 år, där de verkligen lärt känna landet bakom världens mest talade språk.
 

Engelska kurser i England

Varför ska du välja att göra en kurs i engelska i Storbritannien?

Storbritannien är de äldsta och några av de mest inflytelserika länderna som talar engelska. Det är också en mångfaldig och varierad väv av kultur, landskap och dialekter som är komprimerade till ett enda litet rike. Genom att välja att göra en kurs i engelska i Storbritannien kan du uppleva högländerna i Skottland, de böljande kullarna i Nordirland, de vackra landskapen i Wales, eller det livliga hjärtat av det hela: England.

 

Varför ska jag lära mig engelska i England?

På grund av dess historiska position som centrum för den engelsktalande världen, finns det ett stort urval av engelska skolor i England. Det här är bra nyheter för dig som vill lära dig engelska i Storbritannien eftersom du har ett stort utbud av skolor att välja mellan.

I England kan din studiemiljö variera mycket: från den pittoreska prestigen i Cambridge till den livliga energin i London. Eller ta dina engelska lektioner i Manchester och upplev det vackra norra England. Även om landet är ökänt för sitt väder, kan att välja en sommarkurs i engelska i England överraska dig hur soligt England kan vara!

Vanliga frågor om Engelskakurser i England

Varför studera engelska i England?

Svaret är uppenbart: England är språkets födelseplats! Tusentals flockas varje år hit varje år för att studera och lära sig ”autentisk” engelska, i en miljö världsberömd för sin exceptionella utbildningskriterier. Om du bestämmer dig för en kurs i engelska i England, kommer du att lära dig befolkningens mångfald, olika accenter och traditioner som utgör det mångkulturella England! Utöver detta är England och resten av Storbritannien lätt att utforska, så du kan verkligen passa på att rea runt och lära känna detta vackra, historiska land!

Vart borde jag åka på språkresa till England?

Det finns många städer som erbjuder språkkurser i engelska i England, så du kan antingen välja ett resmål, eller resa runt till en del av Storbritanniens ikoniska städer medan du pluggar. Den vidsträckta metropolen London erbjuder en fantastisk kulturupplevelse med sina influenser och resenärer från hela världen, medan några av Englands städer norrut som Liverpool, Manchester och Leeds ger tillfälle att komma närmare några av landets berömt vänliga lokalinvånare under det att du läser engelska i England. ESL erbjuder kurser på platser över hela England, inklusive universitetsstäder som Oxford och Cambridge och mindre badorter som Torbay, perfekt för att lära känna det ”verkliga” England utanför storstäderna.

Vem väljer ESL för att läsa engelska i England?

Vi har nu tagit studenter på språkresor till England under mer än 20 år och ESL:s breda portfölj täcker 20 olika platser bara i England! Oavsett vart du vill åka hjälper vi dig att hitta den perfekta platsen för ditt språkreseäventyr. Från Bath till Brighton, Cambridge till Chester, har vi noggrant valt ut våra partnerskolor för att säkra att du uppnår dina mål och att du har roligt medan du är där! ESL erbjuder dig gratis personlig rådgivning från början till slut och garanterar dig en oförglömlig vistelse under din språkkurs i England.

esl-england-which-city-to-choose-banner
Vilken stad skall du välja?

Låt våra experter hjälpa dig, utan kostnad eller förpliktelse.