ESL Private Course

Privata språkkurser utomlands

Privata språkkurser utomlands

Att lära sig ett språk i grupp är bra, men det är inte alltid det bästa alternativet för alla. Om du vill att dina lektioner ska vara mer fokuserade på dina specifika behov, men ändå dra nytta av den internationella atmosfären och sociala aktiviteterna på en språkskola, är våra privata språkkurser utomlands det bästa alternativet för dig!

Våra privata språkkurser utomlands kommer att ge dig en mer intensiv, en-mot-en-miljö där du kan studera ditt andraspråk så som du tycker passar dig bäst. Eftersom privatlektioner är tillgängliga på alla våra skolor över hela världen, kommer du ändå att kunna dra nytta av våra skolors spännande aktiviteter, livfulla internationella atmosfär och sociala möjligheter.

Privata kurser kan tas som en fristående kurs eller kombineras med grupplektioner för att arbeta med dina specifika förbättringsområden, samtidigt som du lär dig och upplever gruppkursdynamiken!

Viktig information

Kurslängd:
1+ veckor
Minimumålder:
16 (10 om juniorer inkluderas)
Gruppstorlek:
1-2
Startnivå:
Nybörjare - Avancerad

Varför ta en privatkurs utomlands?

  • Personlig undervisning, skräddarsydd efter dina behov - det snabbaste sättet att uppnå dina mål.
  • Den perfekta balansen mellan en personlig upplevelse och en social atmosfär.
  • Anpassa din kurs efter dina specifika behov och blanda dem med grupplektioner för att göra ditt program perfekt för dig!
  • Tillgängligt på alla våra skolor över hela världen, så att du kan välja den idealiska platsen för dig.
  • Perfekt för studenter som vill fokusera sina språkstudier i en specifik riktning, till exempel språk för företag, en viss yrkessektor, eller för att förbereda sig för en examen.
ESL private course 1

Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer! Alternativt kan du också hitta mer information i vår gratisbroschyr.

Vanliga frågor om våra privata språkkurser utomlands:

Var kommer jag att bo under min privata språkkurs?

Under din språkresa kommer dina boendealternativ vara beroende av resmålet du valt. Dina alternativ kan variera från den unika och fördjupande erfarenheten av att bo i en värdfamilj eller hemma hos din lärare, till det mer självständiga boendet på ett studentresidens. Prata med oss på ESL så att vi kan ge dig råd om det mest passande boendealternativet för ditt program!

Hur intensiv är en privat språkkurs?

Privatlektioner kan skräddarsys efter dina personliga önskemål. Välj mellan 15, 20, 25 eller 30 timmars lektioner per vecka. Privatkurserna kan kombineras med grupplektioner. I allmänhet äger de senare rum på morgonen och följs av en eller två privatlektioner per dag på eftermiddagen för att fokusera på dina personliga behov och intressen. Längden på din vistelse är också anpassningsbar. Du kan bo överallt från en vecka och framåt.

Vad är skillnaden mellan privatundervisning hemma hos läraren och en privat kurs på en språkskola?

I båda fallen har du möjlighet att välja graden av intensitet och inriktningen på kursen, baserat på dina mål och behov. Den huvudsakliga skillnaden med att studera programmet ”Hemma hos läraren” är att du här kommer att vara totalt fördjupad i din lärares, som samtidigt är din värdfamiljs, dagliga liv. Du träffar lokalinvånare, men inte nödvändigtvis andra språkstudenter.

När du tar privatlektioner på en språkskola har du möjlighet att träffa andra internationella studenter under rasterna och att delta i skolans aktiviteter. Di kan också kombinera privatlektioner med grupplektioner om du så önskar. Slutligen kan du välja en värdfamilj som inte är din språklärares, eller någon annan boendeform.

Har du några frågor om att studera utomlands med ESL?

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero