Språkresor till München

Utmärkt, 509 omdömen

Upplev det tyska livet i total fördjupning i en av landets livligaste städer på en kurs i tyska i München! Det finns så mycket mer att upptäcka utöver den berömda Oktoberfest då du studerar tyska i München, från de otroliga museerna till den charmiga gamla stan och sagoslott. Plugga tyska i München och du kommer snart att upptäcka varför den här berömda staden är ett av de mest populära resmålen i Tyskland!

 
Språkresor till München
München
1 / 10
Tyska skolor i München

Som huvudstaden i Bayern har München en rik historia, som staden kombinerar med en mer modern, tuffare sida och en kurs i tyska i München är det perfekta sättet att fördjupa sig i stadslivet. Våra partnerskolor erbjuder en rad kurser, som alla ges under dynamiska, engagerande lektioner, så att du kan göra snabba framsteg när du läser tyska i München. Du studerar också tyska i München i hjärtat av staden, nära sevärdheter som Frauenkirche och Münchner Stadtmuseum!

Varför studera tyska i München?

esl munich language stay 3 column 1
Stadsliv
 • München är känd för sin vackra stadskärnan - besök Marienplatz under din kurs i tyska i München för att titta på det otroliga neo-gotiska rådhuset, eller vandra runt i Residenz München för att föreställa sig hur Bayerns kungar levde!
 • Om du vill ta en paus från att studera tyska utomlands, promenera i den vackra Englischer Garten, eller prova några av stadens berömda öl på Hofbräuhaus från1400-talet - kontakta oss för mer information om att bo i München.
esl munich language stay 3 column 2
Resande
 • München är idealiskt beläget för att utforska de bästa sevärdheterna i Bayern, och ett måste att se är det otroliga slottet Neuschwanstein, uppfluget på en kulle två timmar från staden.
 • Om du vill utforska mer historia och natur medan du studerar tyska i München, bege dig då till Bayerns största sjö, Chiemsee, för att se Herrenchiemsee, ett imponerande kungligt slott som flyter på en ö!
esl munich language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Oavsett om du letar efter kulturella aktiviteter eller något mer spänningsfyllt, erbjuder München något för alla!
 • Njut av en rundtur till fots för att upptäcka dolda hemligheter i staden eller far till bergen för att prova canyoning eller drakflygning - det finns mycket att göra som du pluggar tyska i München.

Populära frågor om att studera tyska i München:

Hur mycket kostar det att bo och studera tyska i München?

München är en prisvärd stad där det är möjligt att äta ute för bara 13 euro på lokala restauranger. Offentlig transport tillåter dig att utforska alla stadens sevärdheter under din språkresa och en endagsbiljett kostar bara 7:90 euro. Våra språkkurser utomlands i München börjar från bara 200 euro för en vecka. Ta gärna kontakt med oss på ESL för en gratis prisoffert för din kurs i tyska i München.

 

Vilka är fördelarna med att studera tyska i München?

 • När du studerar tyska i München, fördjupa dig i stadslivet och se dess berömda sevärdheter ur ett annat perspektiv.
 • Yrkesverksamma som studerar tyska utomlands i München kommer att kunna praktisera sina språkkunskaper på stadsgatorna, medan yngre studenter kan utforska de många unika museerna och parkerna i staden.

Vilken typ av kurser i tyska kan jag göra i München?

Oavsett om du är nybörjare eller mer avancerade i dina studier, matchar vi dig med den idealiska tyska kursen i München, där du hittar ett stort utbud av alternativ. Några av språkkurserna utomlands som våra partnerskolor erbjuder inkluderar:

 • Kurser från A1- till C1-nivå, inklusive intensivkurser
 • Kombinerade privat- och grupplektioner i affärstyska
 • Privatundervisning
 • Förberedande examenskurser (t.ex. TELC, Goethe Zertifikat)

Har du några övriga frågor om att studera tyska i München?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig