Språkresor till Playa Jacó

Utmärkt, 83 omdömen

I en oöverträffad naturmiljö kommer en kurs i spanska i Playa Jacó att få dig att känna dig som hemma från dag ett. Du studerar spanska i Playa Jacó i en autentisk Costa Rica-miljö, där du spenderar dina dagar med att koppla av på den fantastiska stranden och njuter av nattlivet. Om du gillar vattensporter, idylliska destinationer och sol, missa inte chansen att studera spanska i Playa Jacó!

 
Språkresor till Playa Jacó
Playa Jacó
1 / 10
Spanska skolor i Playa Jacó

På en kurs i spanska i Playa Jacó kan du fördjupa sig i miljön på denna badort, från surfingmöjligheterna till strandbarer och nationalparker. Du lär dig spanska i Playa Jacó på en av våra handplockade partnerspråkskolor där du kommer att delta i dynamiska lektioner med andra språkstudenter från hela världen. Att studerar spanska i Playa Jacó blir en oförglömlig upplevelse, bara en kort promenad från stranden och alla surfskolorna!

Varför studera spanska i Playa Jacó?

esl PlayaJaco language stay 3 column 1
Badortsliv
 • På denna fantastiska badort får du chansen att leva en idyllisk livsstil, spendera dina dagar på stranden och njuter av det varierade nattlivet - kontakta oss för mer information om att studera i Playa Jacó.
 • Om du lär dig spanska i Playa Jacó i augusti, kan du bevittna det otroliga Quicksilvers internationella surfmästerskap, en spännande actionhelg!
esl PlayaJaco language stay 3 column 2
Resande
 • Bortsett från stranden, finns det gott om saker att utforska runt Jacó, inklusive nationalparken Manuel Antonio, som omfattar 1 700 hektar fantastisk natur.
 • På annat håll kan du utforska Parque Nacional Carara, där du kan bekanta dig med Costa Ricas flora och fauna medan du studerar spanska utomlands, inklusive röda aror, apor och jaguarer!
esl PlayaJaco language stay 3 column 3
Aktiviteter
 • Denna aktiva badort lockar resenärer varje år som letar efter en äventyrlig språkresa och här kan du pröva på surfing, SUP och sportfiske.
 • Bortsett från stranden, kör researrangörer otroliga äventyr per fyrhjuling i Costa Ricas djungler, där du får uppleva naturen på nära håll!

Populära frågor om att studera spanska i Playa Jacó:

Hur mycket kostar det att bo och studera spanska i Playa Jacó?

När du studerar spanska utomlands i Playa Jacó, förvänta dig att betala upp till 8 euro (6 000 colones) för en middag ute på orten, medan en surfinglektion kan kosta cirka 45 euro (33 000 colones). Våra spanska kurser i Playa Jacó startar från bara 268 euro per vecka, så kontakta gärna ESL för en gratis prisoffert för din språkkurs utomlands i Costa Rica.

Vilka är fördelarna med att studera spanska i Playa Jacó?

 • På en kurs i spanska i Playa Jacó får du en verkligt äventyrlig språkresa, där du kan prova på spännande vattensporter medan du fördjupar dig i spanska varje dag.
 • Här hittar studenter i alla åldrar något att njuta av, när de utforskar det otroliga djungellandskapet eller njuter av det spännande nattlivet!

Vilken typ av kurser i spanska kan jag göra i Playa Jacó?

När du studerar spanska i Playa Jacó kan du välja mellan en rad språkkurser utomlands på våra partnerspråkskolor, från nybörjare till avancerad nivå. Oavsett om du lär dig som hobby eller för arbete, kan du anpassa din kurs till dina mål! Några av de kurser vi erbjuder inkluderar:

 • Standardkurser från A1-till C1-nivå
 • Kombinerade privatlektioner och gruppkurser
 • Kurser Spanska PLUS aktivitet (t.ex. surfing, stå upp paddleboarding)

Har du några övriga frågor om att studera spanska i Playa Jacó?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig